Kegel ushtron në mosveprim të mitrës

Lëshim i vaginës dhe mitrës - një problem i zakonshëm gra pëson shtatzënisë dhe lindjes së fëmijës, i cili nuk është i përfshirë në sport dhe të ketë një peshë të ulët trupit. Për këto gra zhvilluar një sërë veçantë ushtrimesh Kegel ndërsa heqje të mitrës, ka për qëllim forcimin e muskujt e legenit kat. Kryerja e ushtrimeve të veçanta në mënyrë efektive në një fazë të hershme të sëmundjes në fazat 3 dhe 4 të mosveprimit të ushtrimeve terapeutike nuk janë të ndihmuar. Ne do të flasim për atë ushtrim duhet të kryhet me mosveprim të mitrës.


Mosveprimi i murit të mitrës pas lindjes - Aktivitetet
Është shumë e rëndësishme që ushtrimet terapeutike Kegel mangësi në murin e mitrës nuk kërkon hapësirë ​​të veçantë, një sasi të madhe të kohës dhe humor. Ushtrime të veçanta mund të bëhet ulur ose në këmbë (kolltuk në shtëpi në frontin e televizionit, transporti).
Këtu është një përshkrim i ushtrimeve:

 • Ushtrimi primar është - mbajtjen avion gjatë urinimit, duhet të bëjë një përpjekje për të zgjas muskujt rreth uretrës. Fillimisht, ky ushtrim duhet të kryhet gjatë urinimit, dhe çdo herë kur në një pozitë të ulur.

 • Voltage muskujt e legenit kat dhe legen. Kjo duhet të zgjas muskujt e legenit dhe se si për të tërhequr ato lart dhe të brendshëm, ndjenja organet e brendshme. Kur ju mësoni për të duhet të bëni ato ngadalë, ju duhet praktikë bërë atë ritmikisht dhe me shpejtësi.

 • Ushtrimi me një reduktim gradual të muskujve nga poshtë lart, me tkurrje të muskujve pas tjetrit të vonohet. Një grua duhet të ndjehen si nga ana e reduktuar muskujt rreth vaginës në fillim, gradualisht duke mbuluar të gjitha muskujt e legenit.

 • Ushtrimi, simulon pushtetin gjenerike. Ajo duhet të bëhet shpejt dhe ritmikisht, të vënë fuqia e madhe nuk është e dëshirueshme.
 • Ushtrimet kundër mosveprim të mitrës - sekretet e suksesit
  Për të arritur rezultatin e dëshiruar, pra për të promovuar të siguruar organet në legen, rregullisht kryejnë ushtrime Kegel. Numri optimal i studimeve të gjeni Gjimnastikës Përditshëm përmbushjen tri herë në ditë. Nëse ju jeni brenda disa javësh do të detyrojë veten për të bërë ushtrimet, pastaj më vonë ata hyjnë në një zakon dhe ju do të lehtë të përsëris ato edhe duke ulur në kompjuter në zyrë apo në timon të makinës së tij.

  Le të shohim se çfarë janë aktivitetet më fizike apo ushtrime do të ndihmojë në forcimin e muskujt e legenit kat.

 • Për ironi, por edhe në këmbë zakonshëm është lëshim terapeutike dhe profilaktike në mitër.

 • Duke ecur deri shkallët, gjithashtu, është një ushtrim i veçantë. Nuk është çudi shumë njerëz në Gjermani drejtuar nga banor vendas në rrugë preferoj drejtimin shkallët në shtëpitë e tyre. Duket se duke bërë kështu që ata jo vetëm forcimin e muskujve të zemrës, por muskujt e legenit kat.

 • Ushtrim shumë efektive në fshirjen e mitrës është një biçikletë. Kjo duhet të bëhet, ndërsa shtrirë në dysheme, të paktën 1 herë në ditë.


 • Dua të të them se gratë që kishin pësuar hysterectomy mund të merrni deri në humbje problemi vaginë. Ushtrimet e mësipërme mund të përdoret për parandalimin e ptosis pas hysterectomy vaginale.


  Kështu, ushtrime terapeutike Kegel të rekomandohet për gratë për të lindur fëmijë, pas lindjes dhe pas hysterectomy. Zbatimi i rregullt i tij do të ndihmojë gratë të forcuar muskujt e legenit, për të shmangur lënien e mitrës, lindjes shpejtë dhe e lehtë (nëse planifikoni shtatzëni), shpëtoj e mosmbajtjeje urinar, hemorroide dhe për të parandaluar daljen dekoroj jetën e tyre intime.