Ushtrime për muskujt e vaginës

Ushtrime për muskujt e vaginës ndihmon kuruar mosmbajtjeje urinar, ato mund të bëhen muskujt e fortë intime, muskujt vaginale mund të përgatiten për lindjen e fëmijës dhe shërim të shpejtë pas lindjes së fëmijës. Gjithashtu ushtron për muskujt vaginale përmirëson rrjedhën e gjakut të zorrës së trashë, parandalimin e shfaqjes dhe zhvillimit të hemorroide.


Ushtrime për të forcuar muskujt e vaginësKompleksi më e zakonshme për të trajnuar muskujt intime është ushtrimet Kegel. Këto ushtrime duhet të mësojnë dhe të kryejë të gjitha gratë që ata të arrijnë moshën e 25 vjet.  • Ushtrimi është kryer në një pozitë të ulur. Tendosje muskujt vaginale, vonuar tension për 6-8 sekonda. Ju duhet të përsëris tre minuta, disa herë në ditë.

  • Për ushtrimet e ardhshme për të forcuar vaginës mund të gënjejë. Muskujt vaginale duhet të relaksoheni dhe të shtrihet nga kthehet.

  • Ushtrimi është bërë gjatë urinimit. Duhet të ndërpresin shtatzëninë dhe të mbajë muskujt urina vaginale të paktën 7-10 sekonda. Ajo duhet të bëjë 3-5 qasje. Gjithashtu ky ushtrim për muskujt e vaginës duhet të bëhet pa procesin e urinimit.

  • Për muskujt bëhen më të fortë, ju duhet të bëni ushtrime për kofshën e brendshme. Për ta bërë këtë, ngrihem, këmbët larg, të zgjerojnë anash çorape dorë duke mbajtur linjë bel. Në këtë pozicion duhet të ulen sa më pak të jetë e mundur. Hold pozicionin 8-10 sekonda dhe të rritet ngadalë. Përsëriteni ushtrimin për të forcuar muskujt e vaginës duhet të jetë 3-5.

  • Gjithkush e di ushtrojnë "Birch". Ju duhet të qëndrojë në një qëndrim "Birches". Për starters këmbët mund të pushoni në mur. Në këtë pozicion duhet ngadalë të rritur këmbët në anën e, pastaj të ndërtuar ato mbrapa. Përsëriteni disa herë.  • Në përgjithësi tërësia e ushtrimeve për të forcuar muskujt vaginale të përmbaj tri pjesë: compression e muskujve, reduktimin e tyre, sikur shtyjnë. Vetëm kur përsëritja e rregullt e këtyre ushtrimeve mund të arrijë një rezultat të mirë. Ne kemi nevojë për të filluar numër të vogël të repetitions në mënyrë uniforme në rritje ngarkesën në muskujt e vaginës. Efektivisht të kryejë të gjitha ushtrimet në të kompleksit.
    Këto ushtrime për muskujt e vaginës për të ndihmuar gratë në veprimtarinë e punës së trupit, është parandalimi i mosmbajtjeje urinar në të moshuarit, për të siguruar performancë të shkëlqyer në jetën intime.