Gratë Ureaplasmas - standarde

Sipas përgjithësisht të pranuara standardet mjekësore ureaplasma përfshijnë gratë në mesin e microflora patogjene. Në mungesë të ndonjë manifestimeve klinike që lidhen me këtë normat e infektimit dhe ureaplasmas nuk tejkalojnë normë terapia e detyrueshme me antibiotikë nuk është kryer.

Çfarë ureaplasmas normë në femra?Standardet shqyrtim ureaplasmas bërë e mirë në lidhje me përdorimin e shpifjeve bakterial dhe PCR. Për një referohet plotësisht një burim nuk është e arsyeshme për shkak të probabilitet të lartë të gabimit lidhur me gabuar gardh materiale biologjike, transportit, përgatitjen për ofrimin e analizave dhe faktorë të tjerë të njeriut.

Konsiderohet normale nëse vlera ureaplasmas urealytykum nuk kalon 10 gradë në e katërt Një mililitër të materialit. Megjithatë, besohet se këto kritere konsideruar vlerat normale ureaplasmas të jetë i paqartë, pasi numrin e saktë të baktereve në trup dhe shkalla e tyre nuk është e mundur.
Sipas të fundit rekomanduar t'i nënshtrohet trajtimit në rastet e:

  • ureaplasmas në qoftë se vlera e tejkalon kufirin e lejuar;

  • para një shtatzëni të planifikuar dhe kirurgji;

  • me infeksion shoqërues;

  • me manifestime të dukshme klinike.  • Ureaplasmas normale shtatzënisë


    Një temë e veçantë për diskutim - ajo Ureaplasma në shtatzëni. Shkencëtarët ende nuk provuar ndikimin e infeksionit në rrjedhën dhe rezultatin e shtatzënisë. Por sipas statistikave, gratë në pozitën e vlerës së ureaplasmosis sasiore shpesh më të larta se normale. Dhe që ju nuk mund të injorojë rrezikun e mundshëm të lindjes së parakohshme, një shkarkesë i infeksionit amniotik fluide dhe fetusit do të jetë shumë më mirë në qoftë se ju trajtoni shtatzënisë ureaplasma.

    Prandaj, gratë që planifikojnë shtatzëni, mjekët rekomanduar me forcë për të përcaktuar nëse vlera nuk e kalon ureaplasmas urealytykum normale. Dhe kur Ureaplasma në shpifje ishte shumë jashtë norme, të trajtohet me antibiotik pa dështojnë. Maturi të tillë do të ju ndihmojë të shmangur përvojat e panevojshme që kanë të bëjnë jo vetëm shëndetin e tyre, por edhe fëmijën e palindur. Që nga kalimi përmes fëmijën kanalin e lindjes mund të jenë të infektuar me ureaplasma që në të ardhmen mund të ndikojë negativisht në shëndetin e tij.