Herpes gjenital - Trajtimi

Infektuar me herpes gjenital në shoqërinë moderne nuk ka asnjë problem. Në thelb Infeksioni transmetohet seksualisht, në raste më të rralla - familje, por kjo ndodh vetëm kur mos-pajtueshmërinë me higjienën personale.
Pra, nëse infeksioni ishte ende vendi që të jetë, ju duhet të marrë masat e duhura. Është logjike që pyetja e parë është nëse ju mund te kuroje Herpesi gjenital. Për fat të keq, mjekësia moderne është e pafuqishme kundër virusit, dhe plotësisht të shpëtoj atë që ju nuk do të ketë sukses. Në thelb të gjitha trajtimet herpes gjenital për qëllim eliminimin e simptomave dhe për të zvogëluar numrin e relapses.


Si për të kuruar herpes gjenital?Nëse Fakti përfundimisht diagnostikuar infeksion dhe manifestimet klinike të herpes gjenital në fytyrë, skema më efektive trajtimi në lidhje me këtë:

 • para së gjithash të forcuar sistemin imunitar, stresi, hipotermi dhe situata të tjera negative të mundshme për të përjashtuar, ju mund të përdorni shtojcave biologjike dhe homeopati për të mbështetur sistemin imunitar;

 • përshkruesit mjek për të trajtuar herpes gjenital, të tilla si Acyclovir, Panavyr, Valtrex, të cilat janë në mesin e barnave antivirale, ato mund të përdoren edhe si ointments për trajtimin aktuale e herpesit gjenital;

 • Vendet e prekura nga skuqjen duhet të mbeten të pastër për të parandaluar hyrjen e infeksionit;

 • më të mirë për të veshin të brendshme pambuku. • Trajtimi i herpes gjenital në gratë njëjtë si burrat. Duhet të theksohet se manifestimi kryesor i virusit më të dhimbshme, rikthim tjetër, natyrisht, gjithashtu të japë një shumë probleme, por kjo nuk do të ndodhë shpejt. Shfaqja e acarimin përsëritura provokuar duke dobësuar sistemin imunitar. Prandaj, duke e ditur praninë e virusit herpes në trup, është më e vëmendshme për shëndetin e tyre.

  Për trajtimin e herpesit gjenital të femrave mjekët shpesh praktikojnë terapi suppressive. Thelbi i saj qëndron në administrimin e përditshëm të barnave antivirale. Ajo është përdorur në rastet kur rifillimi i përsëritur mbi gjashtë herë në vit dhe mund të zvogëlojë numrin e tyre me 80%. Nuk është trajtimi i herpesit gjenital zvogëlon gjasat e transmetimit të partnerit seksual, por përdorimi i kondomit si mjet i mbrojtjes, kjo terapi nuk ndryshon.


  Si për të kuruar mjete trajtim herpes gjenital bimor ose folklorike Herpesi gjenital  Kur virusi është në modalitetin e fjetjes mund të përdoret me herbs më të suksesshme për të mbështetur sistemin imunitar. Ajo mund të jetë ndonjë bimë që kanë pronat tonik.
  Në acarimit të bëjë decoctions e leh lisi, ca balsam, oe limon, i urtë për banja dhe larjen zonat e prekura. Vajra esenciale janë edhe inferiore në punën e saj. Sigurisht, mjekësisë tradicionale, si dhe tradicionale, nuk do të ndihmojë të shpëtoj të përhapjes së herpesit, por në mënyrë të konsiderueshme të lehtësuar simptomat gjatë aktivizimit të virusit.

  Trajtuar herpes gjenital?  Parandalimi dhe trajtimi i herpesit gjenital - një çështje serioze dhe nuk duhet të jetë vetëm. Për trajtim adekuat duhet të kërkoni këshilla profesionale, sidomos në rastet kur rifillimi sëmundja përsëritet shpesh e mjaftueshme. Lidhur me parandalimin e infeksionit, ka një rregull për të gjithë - është e seksit të sigurt dhe higjienës personale. Nuk është një tjetër metodë e parandalimit, në formën, në qoftë se ka pasur një marrëdhënie rastësor seksuale me një infeksion të mundshëm. Kjo Betadine aktuale qirinj me drogë për dy orë pas raportit seksual. Megjithatë, kjo nuk do të të japë një garanci absolute. Prandaj, mbrojtja më e mirë kundër herpes gjenital dhe infeksione të tjera - është një partner i vazhdueshëm, shëndetësore e të cilit ju jeni të sigurt.