Shenjat e trichomoniasis në gratë


Trichomoniasis është klasifikuar si një sëmundje që transmetohet në kontakt fizik gjatë raportit seksual. Herë pas here infeksion mund të ndodhë në kundërshtim me rregullat e higjienës personale - duke përdorur të përbashkët me një brendshme person të infektuar, peshqir apo feces goditi me Trichomonas mukozës së organeve gjenitale. Ndihem gjitha SST momentet e keqe pak që kanë të bëjnë kishte përafërsisht çdo banor e pestë të planetit.
Shkaku i trichomoniasis në gratë
Agjent shkaktar i sëmundjes që shkakton simptoma Trichomoniasis - Trichomonas vaginale, është kafshët e thjeshta njëqelizore që mund të rriten pa oksigjen dhe të lëvizin përmes antenave. Shenjat e para të trichomoniasis në gratë të ndodhë të paktën pesë ditë (dhe një maksimum prej dhjetë) pas infektimit.

Shenjat e trichomoniasis në gratë


Shenjat e trichomoniasis tek gratë specifike. Ata janë të vështira për të ngatërruar me diçka tjetër. Në burra, trichomoniasis mund të kalojë pa simptoma, ky person është vetëm bartës infektimin partnerët e tyre seksual. Pra, shpesh zbuluar vetëm kur provimet rutinë infeksionit.
Karakteristikat kryesore të trichomoniasis në gratë përfshijnë:

  • Shenjat më brengosëse gratë Trichomonas - një shkumë të verdhë (mund të jetë jeshile ose gri) lengjet vaginale dhe një erë shumë të pakëndshme (Trichomonas vaginitis).

  • Holl e vaginës (vulvë) kuqe dhe shtohet, me një gjakderdhje të fortë inflamacion.

  • Pacientët të shqetësuar në lidhje me djegien e rënda, kruajtje.

  • Urinim i shpeshtë në mënyrë të përsëritur, ka dhimbje (nëse impresionuar uretrës trichomoniasis).

  • Marrëdhënia seksuale është e pakëndshme, të dhimbshme.

  • Ndonjëherë fillojnë të lënduar më të ulët mbrapa apo bark (dhemb barku, duke tërhequr, e shprehur dimly).


  • Ju lutem vini re nëse ndonjë shenja trichomoniasis sëmundjes janë menjëherë të nënshkruajë deri te mjeku për të konfirmuar praninë e sëmundjes (kjo goditje përshkruara) dhe trajtimin e saj.