Si për të trajtuar vaginitis

Sëmundjet inflamatore të vaginë është një nga lezione më të zakonshme të sistemit riprodhues. Shkaku më i zakonshëm vaginitis bakteret apo kërpudhat që hyjnë në vaginë pa respektuar higjienë të mirë personale dhe imoralitet. Ndërlikimet më kërcënues të trashje janë ngjitje infeksionit dhe lezione dytësore shtojca (adnexitis), tubat fallopiane dhe lezione inflamatore të murit të mitrës. Të gjitha më lart çon në formimin e mbështjelljes, e cila mund të rezultojë në varfëri apo shtatzënisë ektopike. Në këtë artikull ne do të diskutojnë se si për të trajtuar lloje të ndryshme të trashje në gratë.Çfarë ilaçe trajtojnë vaginitis?
Drogës trajtimin e trashje shkaktuar varet nga shkaku i saj, dhe ajo është mjaft e larmishme. Kështu, çdo regjim trajtim trashje përfshin fondet vaginale (tableta vaginale dhe suppositories, podmyvaniya dhe ujitjes) dhe me gojë (ata që marrin me anë të gojës).
Sigurisht, ideale që ju mund të zgjidhni trajtimin, mbjellje vaginë ndarjen në medium kulturës, dhe pastaj provë ndjeshmërinë e mikroorganizmave ndaj antibiotikëve. Megjithatë, ajo mund të marrë shumë kohë dhe bakteret patogjene mund të shumohen dhe ndërkohë ngrihen lart. Pra, fillojë trajtimin me antibiotikë gjerë spektrit.

Është e rëndësishme që të përfshijë trajtimin e drogës imun-rritjen e trupit ishte më e lehtë për të luftuar infeksionin, dhe dietë (për të përjashtuar akute dhe alkool). Trajtimi i trashje është mbajtur në shtëpi pas konsultimit paraprak me mjekun gjinekologu.
Duke thënë se duhet të shqyrtojë partnerin e tij seksual, praninë e patogjen. Partner trajtohet në coleitis është çelësi për të ri-infeksionit, i cili do të reduktojë në zero efektin e terapisë mbuluar.
Vëmendje e veçantë duhet prusik vaginitis, trajtimi i të cilave kërkon emërimin e barnave hormonale (Angelique, Yndyvyna, qirinj Ovestyn). Ky lloj i inflamacionit të shkaktuar nga ndryshimet hormonale tek gratë premenopausal.Si për të kuruar mjetet juridike popullore vaginitis?
Mbështetësit e mjekësisë tradicionale janë të interesuar, mund te kuroje herbs vaginitis? Ju mund të, në qoftë se me mençuri të kombinuar ato me metodat tradicionale (antibacterial dhe antifungal agjentët). Po, decoctions e kamomil, kumak, nënës dhe njerkës, barishte Yarrow, Salvia officinalis mund të përdoret për podmyvaniya dhe për douching. Këto barëra kanë efekt anti-inflamator dhe imunostimulues, ato mund të përdoren veçmas ose si tarifat mjekësore. Gjithashtu, decoctions e bimëve mund të përdoren në formën e tampona. Në bakteriale, fungale dhe tryhomonyaznom coleitis t'u përdorur në trajtimin e solucion alkoolit të propolis, në formën e lavazheve vagjinore.Si për të trajtuar vaginitis kronike?
Në pacientët me trajtim kronik kulpitom duhet të kryejë një gjinekolog me përvojë, pasi ky kusht është shpesh rezultat i nedolechennoho akute inflamacionit. Në trajtimin e trashje kronike duhet të përfshihet antibacterial, anti-inflamator dhe imunitar, rritjen e drogës, si dhe terapi lokale (ujitje, zgjidhje anti podmyvaniya, suppositories vaginale dhe tampona). Qëllimi fizioterapi këshillueshme për të parandaluar formimin e mbështjelljes në organet pelvike. Gjatë trajtimin e obezitetit kronike duhet të përjashtohen seksuale.Kështu, ne kemi ekzaminuar, trajtohen si vaginitis, dhe gjeti se për luftë të suksesshme kundër kësaj sëmundjeje duhet të konsultoheni me një mjek për të kryer anketat e nevojshme, për të identifikuar shkakun dhe përshkruajnë terapi të përshtatshme.