Trichomonas vaginitis - trajtim

Trashje - është një nga varietetet e inflamacion të vaginës, pra Mukoza e saj të shkaktuara nga veprimi i mikrobeve patogjene apo lloje të caktuara të kërpudhave dhe viruseve. Lloji më i zakonshëm i sëmundjes në gratë është Trichomonas vaginitis. Rezultatet patologji nga ndërveprimi e familjes e parazitëve T. vaginalis donne (trikomonas vaginale) dhe qelizave, në të cilën të vdekur të fundit. Këto aftë njëqelizor të goditur dy vaginës dhe mitrës e vezoreve. Trashje është ngjitëse dhe transmetohet zakonisht përmes kontaktit seksual, parenteral pak.

Trichomonas vaginitis trajtim në fazat e hershme


Metoda më e popullarizuar e trajtimit të Trichomonas vaginitis është përdorimi i zgjidhje dezinfektues të Permanganat kalium, zgjidhje peroksid hidrogjeni celandine, kamomil dhe zgjidhje të tjera jo-korrozive antiseptik. Aplikoni direkt me lezionet lokale nga higjiena podmyvaniya dhe douching vaginale.
Por, para se ju trajtoni Trichomonas vaginitis nevojë për një kurs të trajtimit të sëmundjeve të lidhura. Jetë i sigurt për studim partner praninë Trichomonas. Gjithashtu inkurajoi përdorimin e vitaminave për mbështetjen e imunitetit.

Trajtimi Trichomonas vaginitis shoqëruar trihopol marrë tableta (1 tabletë 025 g dy herë në ditë), Osarsola (2 tableta 05 gram dy herë në ditë) ose Metronidazole (025 g, 2 here ne dite) brenda. Kursi i trajtimit është 7 deri 15 ditë, në varësi të fazën e sëmundjes.
Ka metoda më të reja se si të kuruar Trichomonas vaginitis, si organ antyparazytarnaya terapi bioresonance. Në çdo rast të infektimit të dyshuar duhet menjëherë të konsultoheni me një mjek për shqyrtim të mëtejshëm dhe përcaktimin e trajtimit.

Trajtimi Trichomonas vaginitis në gratë


Në mungesë të mundësive për t'u ekzaminuar nga një specialist, ju mund të filloni të bëni Trihopol tyre me trashje. Produkti është një mjet i shkathët në trajtimin e infeksioneve anaerobe nuk shkaktojnë reaksione të rënda alergjike në pacientët dhe shumë të përballueshme. Një shënim i rëndësishëm është Kundërindikimet gratë e tij të plotë mbi shtatzëninë deri në 12 javë. Ky mjekim është përdorur për të trajtimin e Trichomonas vaginitis në gratë dhe burrat, dallimi është vetëm në drejtim të doza dhe administratës. Por pas trajtimit ende nevojë të shikoni një doktor për të verifikuar efektivitetin e terapisë.