Cervicitin - Trajtimi i mjeteve juridike popullore

Cervicitin - një sëmundje që shoqërohet me inflamacion të rreshtim të mitrës mitrës. Ky proces është duke shkaktuar patogjene të tilla si E. coli, gonococci, staphylococci dhe të tjerët. Sëmundja mund të ndodhë në dy forma kronike dhe akute, i cili përcakton mënyrën e diagnostikimit dhe mjekimit. Megjithatë, në praktikë, droga shpesh inferiore në efikasitetit të trajtimit të mjeteve të saj popullore cervicitin.

Së pari, është e nevojshme të përmendet se të gjitha barishtet, potions bimor dhe mënyrat e gatimit janë drejtpërdrejt të varur nga ajo që në mënyrë specifike shkaktuar sëmundjen dhe intensitetin në të cilën ndodh.


Trajtimi i mjeteve juridike popullore cervicitin kronikeKy inflamim mund të shërohet duke përdorur barëra, të cilat janë të zgjeruara farmaci tretësirë ​​e Calendula, eukalipt ose hlorfyllypta në bazë të alkoolit. Lëngjet e mishit gatuar duhet të merren në nivel lokal, si douching ngrohjes. Brenda rekomanduar për të përdorur mjete popullore të tilla si cervicitin:


  • dëllinjë;

  • Eukalipt;

  • urtë;

  • tansy tufë lulesh;

  • kone Alder;

  • buds thupër dhe më shumë.  • Të gjitha këto përbërësit e mbledhura në pjesë të barabarta, lëngojnë në një banjë me avull për deri në 20 minuta, pastaj tendosje infuzion dhe të marrë në shumën prej 70 gram për 3 orë në ditë për gjashtë muaj. Për të forcuar cervicitin tillë kombëtar trajtim në supë, ju mund të shtoni ndonjë nga këto liquors alkoolike dhe të bëjë douching.


    Gjithashtu një nga mënyrat më efektive për të trajtuar cervicitin në shtëpi është një tamponin prodhuese pavarur mbarsur me një substancë të tillë, një përzierje të përbërë nga 1 ch. L. Uthulla e Molles dhe një sasi e ngjashme e mjaltë, shtoni disa pika lëng hudhër. Ndjesi djegie do të duket që kanë nevojë për të duruar. Por kjo metodë është rreptësisht e ndaluar, nëse sëmundja është e komplikuar nga erozioni i qafës së mitrës.