Trajtimi andeksyt kronike

Adnexitises zgjatur ose salpingoophoritis kronike quhet inflamacion të mitrës - tubat ovarian dhe fallopiane. Nëse andeksyta trajtimi nuk ishte efektive të mjaftueshme ose i paplotë, ai bëhet kronik, vite pidtochuyuchy forcë gratë, duke shkaktuar dëme të pariparueshme për shëndetin e saj dhe duke eliminuar mundësinë e të pasurit fëmijë. Trajtohen adnexitis kronike dhe që përfshin trajtimin e tij - të flasim në këtë artikull.

Si për të kuruar adnexitis kronike?


Para së gjithash, një grua me një diagnozë të tillë duhet të jetë vendosur në një luftë të gjatë, sepse trajtimi i adnexitis kronike nuk është i shpejtë, kërkon aderimin kujdesshëm për rekomandimet mjekësore dhe një qasje sistematike. Trajtimi i adnexitis kronike përfshin terapinë me antibiotikë në acarimin periudha, metodat e fizioterapisë, trajtim spa. Para mjekun tuaj në këmbë dy objektiva kryesore: për të ndaluar inflamacion në mitër dhe për të rritur mbrojtjen. Mos harroni gjithashtu për të jetesës të shëndetshme dhe të ushqyerit e duhur. Grua me adnexitises nuk përzihen në yndyrore dhe ushqimet pikante, dhe ushqime që shkaktojnë alergji. Një faktor i rëndësishëm është shteti psiko-emocionale të mendjes, sepse edhe nën terapi stresit të zgjidhet siç duhet impotent.

Antibiotikët në adnexitis kronike


Që shkaku është adnexitis shtojca depërtimit patogjene për trajtim të suksesshëm është e nevojshme për të përdorur antibiotikët gjerë spektrit. Shpesh trajtimi i acarimin e adnexitis kronike të përshkruajnë medikamente në vijim:

 • erythromycin;

 • azithromycin;

 • doxycycline;

 • ofloxacin;

 • Metronidazole;

 • tseftybuten.


 • Mbani në mend se vetë-trajtimi me antibiotikë është e papranueshme, dhe madje mund të dëmtojë. Vetëm një mjek i bazuar në analizat në gjendje për të zgjedhur produktin e duhur dhe për të përcaktuar dozen e vet.

  Ne trajtimin e acarimin e adnexitis kronike jashtme terapi antibiotike nuk eshte zakonisht zbatohen theksuar madhe nga droga riparues dhe anti-inflamator.

  Andeksyt kronike: Metodat tradicionale të trajtimit


  Mjekësisë tradicionale në ofertat trajtim adnexitis aplikojnë concoctions të ndryshme të bimëve, duke përdorur ata të dy si të pijshëm dhe duke i bërë ata enemas terapeutike dhe douching. Efektet e dobishme në shtojca zierje e kamomil, çel bli, lëng aloe, gjethe delli, të përjetshme, Calendula, HOPS kone, mjaltë dhe Propolisi.