Trichomoniasis - trajtim

Trajtimi i trichomoniasis grave - një proces mjaft i gjatë. Ai përdor ilaçe të ndryshme emëruar vetëm mjek, sipas karakteristikave të organizmit, në fazën e sëmundjes.
Si në mënyrë të pavarur të përcaktuar Trichomoniasis?
Për një kohë të gjatë, është e pranishme në trupin e grave trichomoniasis nuk mund të tregojnë asnjë simptomë që vetëm shtyn trajtim.
Gjëja e parë që e bën roje, është shfaqja e zgjedhje. Ngjyra e tyre mund të ndryshojnë nga të verdhë-gjelbër të zbehtë të verdhë me një nuancë pak gri. Ky tipar karakteristik është prania e erë dhe shkumë strukturë. Ky proces duhet të shoqërohet me:


 • kruhet;

 • pirja e duhanit;

 • urinim të dhimbshme;

 • ënjtje e vulvë;

 • herë pas here, dhimbje në bark.


 • Çfarë përdoret zakonisht për të trajtuar Trichomoniasis në femra?
  Trajtimi i trichomoniasis grave përfshin përdorimin e drogës veprimit antibacterial. Më i zakonshëm që përdoret Metronidazole, tinidazole, clindamycin.
  Metronidazole, analoge të cilat janë Trihopol, Klion ka një efekt të theksuar në shumë infeksione urogjenitale. Drogës është zhytur mirë dhe grumbullohen në gjak të përqendrimit të dëshiruar, e cila çon në vdekje të shpejtë Trichomonas. Medikament është në dispozicion si në formë tablete dhe në formën e suppositories vaginale.

  Tinidazole me pronat e shumë të ngjashme të drogës më lart-përshkruar. Ajo është prodhuar në formën e tabletave, intervalit te dozimit cila caktuar mjek. Model më e zakonshme në këtë rast është një dozë e vetme e 4 tableta një dozë totale prej 2 g.
  Clindamycin është marrë edhe me gojë. Ky doza ditore është 600 mg në ditë, e marrë 2 herë.
  Në shumicën e rasteve, trajtimi i trichomoniasis është kryer në shtëpi, sipas emërimet mjekësore dhe rekomandimeve.