Tamponin me dimeksid në gjinekologji

Tamponin me dimeksid në gjinekologji ka kohë që janë përdorur dhe provuar efekt pozitiv. Dimexidum - është e drogës antibacterial dhe anti-inflamator, i cili gjithashtu ka vetitë e drogës. Ajo është përdorur për të trajtimin e sëmundjeve infektive dhe inflamatore të organeve riprodhuese femër, të dy të pavarur dhe në bashkëpunim me droga të tjera, si Dimexidum rrit veprimin e drogave të tjera.
Tamponin me dimeksid dhe lidasa emëruar në tservytsytah, vulvovaginitis, sëmundjet infektive dhe inflamatore e organe gjenitale të jashtme të çdo origjinës (nga fungale në bakteriale dhe virale). Lidasa veçanërisht provuar edhe si një drogë që pengon formimin e mbështjelljes. Ajo është përdorur shpesh me dimeksid për efekt maksimal anti-inflamator. Tamponin me dimeksid me endometritis - Një nga mjetet më të mira. Ato trajtojnë inflamacion, rrit rrjedhjen e gjakut në mitër dhe endometrium.

Tamponin me dimeksid: si ta bëni?


Shumë gra përballen me problemin e si për të bërë tampona me dimeksid. Këto swabs nuk janë mbi counter. Por, pasi që ata janë shumë të efektshme, ne duhet të gatuaj vetë. Gjëja kryesore për të dini është se si të edukoj Dimexidum për tampona. Dimexidum holluar me ujë në një raport prej 1: 3. Nëse projektuar Lyzada në ampula, atëherë holluar Dimexidum në lidasa.
Swabs nga vaginë dimeksid vënë për natën. Tamponin janë bërë prej leshi, e mbështjellë me fashë. Përgatitja zgjidhje dimeksid, hedhur në një shiringë pa një gjilpërë, dhe derdhur pastaj në një tampon për të dhënë menjëherë. Si për të vënë një tampon me dimeksid një mjek grua duhet të shpjegojë.

Mos harroni se është e pamundur që të caktojë në mënyrë të pavarur një tampon me dimeksid. Kjo duhet të bëjë një personel i kualifikuar pas vlerësimit problemet ekzistuese.