Droga moderne të kontracepsionit brez i sigurt i ri

Mjekët në mëdyshje se pse numri i aborteve është në rritje çdo vit, pavarësisht nga fakti se ka shumë kontraceptive moderne. Pra, ajo që shkakton grave për të braktisur kontracepsioni i sigurt? Menduar rrezikojnë dhe në fund të fundit shkojnë mbi abortin? Kjo nuk ka gjasa të jetë në anën financiare, sepse kontratseptsyyaochen moderne ndryshme. Absolutisht çdo grua me ndonjë të ardhura mund të marrë këtë lloj të sigurimit dhe në këtë mënyrë të mbrojtur veten nga shtatzënia e padëshiruar. Për më tepër, shumica e kontracepsionit nuk e goditi buxhetin. Por, aborti do të çojë jo vetëm për shpenzimet e mëdha financiare, por edhe probleme shëndetësore. Siç doli vëzhgime dhe statistikat gjinekologë sondazhet shmangur përdorimin e kontraceptivëve është gjëra absolutisht të sigurtë banale: dembelizmi zakonshme. Femrat nuk duan të shikoni për mjetet e përshtatshme kontraceptive dhe i referohen vetëm për faktin se ndoshta goditje mbi. Por herët a vonë një "ndoshta" mund të çojë në shtatzëni të padëshiruar. Për të zgjidhur këtë problem do spirale. Pasi të vendosur dhe pesë vitet e ardhshme nuk mund të shqetësuar në lidhje me një shtatzëni të padëshiruar. Një duhet të kalojnë vetëm disa orë gjinekologu. Shumë nuk e dinë parimin e kontraceptivëve modernë. Gratë krijuar legjendat e qëllimeve, pse ata janë të dëmshme apo jo të përshtatshme. Për të qetësuar duhet të kontaktoni mjekun tuaj, ai do të zgjedhë metodën e duhur të kontracepsionit për karakteristikat shëndetësore dhe aftësitë e pacientit.

Femrat besojnë se kontracepsioni i sigurt - është metoda ritmin. Kjo nuk është kështu. Kjo kërkon që cikli menstrual ka qenë shumë i qëndrueshëm. Por në shumicën e rasteve, gratë nuk kanë një cikël menstrual të qëndrueshme. Gratë Infermierinë frikë marrë kontraceptivë hormonal. Unë mendoj se ata mund të dëmtojë fëmijën. Jo në të gjitha, ata janë absolutisht të sigurt. Përveç kësaj, ju mund të përdorni kontraceptivë jo-hormonale apo në raste ekstreme të konsultoheni me mjekun. Metoda natyrore të kontracepsionit. Shumica e grave duan këtë metodë. Ka dy variacione të kësaj metode: kalendar dhe temperatura metodë kontraceptive. Trupi i femrës është projektuar në mënyrë që ajo mund të bëhet me barrë vetëm në ditë të caktuara. Shtatzënia ndodh gjatë ovulacionit. Kjo është arsyeja pse ju duhet të grave ishte cikli menstrual i qëndrueshëm dhe mund të konsiderohet vetëm një metodë kontraceptive efektive. Sa për metodën e temperaturës, ajo është më e sigurt. Por një duhet të dini temperaturën e vaginës, rektumit dhe gojës. Në mbrëmje duhet të përgatisë një fletore dhe një termometër merkur, pasi ajo tregon rezultate të sakta. Pasi gruaja zgjohet shpejt për të matur temperaturën e rektumit - 10 minuta. Masa duhet të jetë në të njëjtën kohë dhe të regjistrojnë të gjitha rezultatet. Kjo procedurë duhet të bëhet brenda një muaji, atëherë bëni një grafik jashtë orarit në mënyrë ciklit menstrual. Disavantazhi i vetëm i këtyre metodave është se ato janë të besueshme. Pilula kontraceptive kanë shumë e përhapur në gratë. Një nga metodat më të besueshme kontraceptive moderne, 98% e mbrojtjes nga shtatzënia e padëshiruar. Kjo mbrojtje është për shkak të marrjes së hormoneve sintetizuara artificialisht. Shumë gra kanë frikë se përdorimi i pilulave hormonale do të rezultojë në varfëri apo abuzimi ndodh në trup. Në fakt, nuk ka asgjë të keqe, pas ndërprerjes së kontracepsionit, trupi rimëkëmbet. Disa femra vuri në dukje se gjatë përdorimit të drogës hormonal përmirësuar ndjeshëm gjendjen e thonjve, lëkurës dhe të flokëve. Ka raste kur mjekët përshkruara pilula hormoneve qëllimisht, për të korrigjuar çrregullime hormonale, pra si trajtim. Kontracepsioni pengues. Kimikatet e përdorura që janë injektuar në vaginë. Kimikatet vrasin spermës kapur në vaginë. Dhe gjithashtu krijon film shtesë që pengon spermës për të depërtojnë në vezë. Kjo metodë është e përshtatshme për lactating gratë, fëmija nuk do të kërcënojë asgjë, sepse substanca aktive nuk hyjnë në qumësht. Dhe, natyrisht, ne duhet të përmendim spirale. Spirale zvogëlon shpejtësinë e vezës mitrës, spermatozoidet nuk mund të depërtojnë në zgavrën e mitrës. Megjithatë, kontraceptivët nuk janë vetëm gratë, por edhe burrat. Kjo mund të jetë coitus interruptus, prezervativët, sterilizimi, dhe pilula hormonale. Kështu që ju duhet një shtatzëni shumë sedyt dhe e mirë kurrë për të ndërprerë. Ju thjesht mund të përdorni kondom, ata janë të besueshëm dhe nuk e le sperma depërtojnë në vaginë. E vetmja negative, në qoftë se një prishet prezervativi, por atëherë ju mund të përdorni kontracepsion emergjent.