Kimik nipples

Shpesh vajzat janë të ballafaquar me fenomenin e nipples thatë. Arsyet për këtë mund të jetë disa: shfaqja e shtatzënisë për një reaksion alergjik ndaj drogës, si dhe produkte higjienike (sapun, krem, kremra, balms, etj).
Shkaqet
Shpesh me thithat e thatë gratë dhe festuar lëkurë tyre. Ky fenomen mund të vërehet në dermatit kontakti dhe madje edhe ekzemë.
Shfaqja e lëkurë të thatë në të dalë është një rast për herë të parë në kalendar të grave - ndoshta shpejt vajza me menstruacione. Ky lloj i problemit në lëkurën e gjirit mund të ndodhë, ndërsa cikli kur ajo është ënjtje, duke rezultuar në lëkurë të shtrirë pak. Në këtë rast, mënyra e vetme është aplikimi i krem ​​hidratues ose qumësht kozmetike, vaj.

Përveç kësaj, thith thatë mund të jetë një përgjigje ndaj stimulimit nga brendshme. Sot, prodhuesit e paskrupullt janë duke u përpjekur për të ulur koston e produkteve të gatshme, duke përdorur materialet e papërpunuara të kualitetit të dyshimtë. Prandaj gruaja duhet të blejnë vetëm rroba të pambukut.
Tjetër Shkaku më i zakonshëm është shtatzënia ka ndodhur. Ishte në këtë kohë fillon trupin hormonale, duke rezultuar në gratë atje nipples thatë. Në mënyrë tipike, në këtë kohë nuk është përhapja e kanalet e qumështit, i shoqëruar nga shtrihen lëkurën e gjirit. Si rezultat - kruarje, lëkurë, thatësi.

Trajtim
Trajtimi i duhur i simptomave të tilla thithit lëkurë të thatë si të nevojshme për të duhur të krijuar shkakun e shfaqjes së tij. Shpesh, ky funksion mund të jetë një simptomë e një sëmundje komplekse. Prandaj është e nevojshme për të adresuar këtë problem në mammologist.
Nëse ky fenomen që rezulton nga shtatzënisë, për të zgjidhur këtë problem, ju duhet të përdorni një shumëllojshmëri të krem ​​dhe TEAS bimor. Është më mirë të japë përparësi të mjeteve juridike popullore dhe bimëve. Për shembull, copes me thatësi e tepërt dhe shkallë zierje e kamomil.

Nëse thithat e thatë është rezultat i stresit të vajzës, në këtë rast gruaja do Motherwort dhe tretësirë ​​Valerian.
Gjithashtu në zgjidhjen e këtij problemi ka provuar veten nipples Aventa krem ​​nga thatësi. Por në këtë rast, para përdorimit të saj duhet të jetë i sigurt që të konsultoheni me një gjinekolog.