Kontesteve - shërimin pronat në gjinekologji

Mosmarrëveshjet apo malësor zog, ka qenë prej kohësh i njohur në mjekësinë popullore, veçanërisht për trajtimin e sëmundjeve gjinekologjike, si dhe bimëve lehtëson koagulimit të shpejtë të gjakut dhe të ndaluar gjakderdhje. Bimë është natyrisht shumë i përhapur dhe ka disa njerëz të cilët e di se si duket. Sporysh nuk përdoren vetëm në gjinekologji: bimë përdoret kudo që është e nevojshme për të ndaluar gjakderdhje (p.sh., tuberkulozi, stomakut, mushkërive dhe gjakderdhje zorrëve). Por në gjinekologji barishte knotweed ndihmon në zvogëlimin muskujt e mitrës, sidomos pas lindjes së fëmijës, e cila është arsyeja pse ajo është e kundërindikuar në gratë shtatzëna.


Trajtimi i knotweed barit: Indikacionet dhe Anëshkrim


Sporysh treguar për të ndaluar mitrës gjakderdhje pa lidhje me shtatzëninë, Postpartum gjakderdhje për kontraktimet e mitrës pas lindjes dhe gabim për të parandaluar gjakderdhje mitrës. Sporysh përdorur dhe anemi pas gjakderdhje për të trajtuar atë, sepse përveç vitamina C, E dhe C, knotweed përmban hekur.
Mosmarrëveshjet përdoret për shterpësi, si ajo mund të stimulojë punën vezore dhe ka efekt anti-inflamator. Kundërindikimet knotweed në:


  • shtatzënisë;

  • hipotension të rënda;

  • thrombophlebitis dhe predispozicion rritur në trombozë;

  • rrit aciditetin e stomakut;

  • glomerulonefriti;

  • sulm akute të zemrës, goditje, angina;

  • cholelithiasis.


  • Knotweed Aplikimi
    Aplikoni një bar zierje. Për këtë qëllim, 20 g të knotweed thata derdh 200 ml ujë të vluar dhe të insistojnë orë ose bar zier për rreth 20 minuta, dhe pastaj këmbëngulin 20 minuta. Merrni atë me gjakderdhje Rekomando lugë gjelle tri herë në ditë për gjysmë ore para ngrënies. Në perfundimtar format e dozimit pjesë e barnave knotweed siç Fytolyzyn dhe Avikulyaren.