Vaginë rehabilitimit

Rehabilitimit në gjinekologji - është përdorur shpesh trajtim. Mill rehabilitimit - një këllëf trajtimin e drogës për të dezinfektoj. Zgjedhja e agjentëve antiseptik varet nga indikacionet për rehabilitim. Riorganizimi Metoda e kryer gjinekolog.

Indikacionet kanalizime vaginë


Rehabilitimit para gjinekologjike kirurgji, aborti, colposcopy, instalimi pajisje intrauterine dhe shumë procedura të tjera. Gjithashtu përdoret në onkotsytolohyy për të marrë rezultatin përfundimtar.
Ndër sëmundjet që kërkojnë riorganizim:


  • Sëmundjet e organeve gjenitale. Ato mund të shkaktohen nga bakteret jo-specifike, viruset, kërpudhave, apo të transmetohet seksualisht.

  • Inflamacion aktiv (vaginitis, inflamacion i uterusit).

  • Ndonjëherë ju mund të në mënyrë të pavarur kryejnë rehabilitimin, të tilla si trajtimin e candidiasis.


  • Rehabilitimit para lindjes


    Rehabilitimit para lindjes është procedurë e detyrueshme do të pastruar vaginës dhe infeksionet. Sistemi imunitar i shtatzënë nuk është gjithmonë e mundur për të shkatërruar plotësisht kërcënimin. Kjo fetusi në lindje në kontakt me të gjitha organizmat e kanalin e lindjes. Përveç kësaj, infeksion shpejt mund të zhvillohet në të nënës, si Postpartum krijuar një mjedis të favorshëm për zhvillimin e tyre.

    Rehabilitimit kanalin e lindjes për të shmangur infeksionin e mundur, por ekspert i emëruar vetëm. Bakteret e dobishme janë të ekspozuar edhe ndaj drogës, microflora vaginale është shkatërruar plotësisht. Mjeku duhet të vlerësojë rreziqet e mundshme, duke pasur parasysh të dhënat e hulumtimit. Pas riorganizimit nuk është e thjeshtë, ky trajtim.
    Si masave sanifying një grua mund të zotërojnë, në recetë, prolikuvatysya qirinj vaginale antimicrobial, kapsula, douching. Në klinikë apo spital mjekët të grave kryer banjot sëmurë vaginale, disinfectants, injektuar me drogë tampona.