Rehabilitimit në gjinekologji

Në gjinekologji shpesh përdor termin "riorganizimin e traktit gjenital." Çfarë është organet gjenitale kanalizimeve? Termi i referohet një sërë masash që kanë për qëllim të pastër (përkthim i fjalëpërfjalshëm) trupin dhe për të hequr indet jo-praktike dhe shërimin e trupit. Mjaft shpesh në gjinekologji mund të jenë organet gjenitale të nevojshme përshtatje - kjo vlen edhe kanalizime prenatal, organet gjenitale sanitare përpara ndërhyrjes operative, mitrës rehabilitimit pas një abort.
Kur kryen organet gjenitale të rehabilitimit?


Rehabilitimit të traktit gjenital mund të jenë qëllime të dyja parandaluese dhe terapeutike. Rehabilitimit mbajtur prophylactically:

 • në prag të lindjes;

 • parandalimi dhe përshtatje bëhet me pessaries cilat vënë për të parandaluar lindjen e parakohshme;

 • kanalizime mbajtur edhe në prag të operacionit në mitër;

 • kanalizime erozioni i qafës së mitrës bërë para të djegurit.


 • Me qëllim të trajtimit të kanalizimeve kryerjen e një shpifje në zbulimin patogjen që shkakton ose mund të shkaktojë inflamacion të organeve riprodhuese.

  Si sanitare vaginë?


  Në mënyrë që të fillojë rehabilitimin e vaginës, tampon vaginal duhet të bëhet dhe rezultatet e tij të jenë përgatitjet e duhura.
  Më shpesh përdoret për tableta sanitare vaginale dhe qirinj me antibiotikë, antifungal ose drogës prytyvoprotozoynыmy (për të kontrolluar protozoa). Më pak kanalizime për douching vaginale duke përdorur zgjidhje antiseptik (Permanganat kalium, protargola, hlorfylypta, dekasana) për 10 ditë. Përgatitjet për riorganizimin e vaginës, veçanërisht për të rivendosur microflora e saj normale mund të aplikohet si një swabs vaginale.


 • Kur infeksioni bakterial të vaginës përdoret për antibacterial kanalizimeve dhe droga antiseptik si Heksykon, Polizhinaks, Betadine.

 • Për përshtatje gjatë vaginale përdorimit mëllenjë qirinj me drogë antifungal - Pimafucin, Fluconazole, Lyvarol, Ketoconazole.

 • Për të luftuar e përdorimit qirinj thjeshta që përmbajnë Metronidazole, tinidazole, clindamycin, Klion-D Ornidazole.

 • Për higjienën e vaginës mund të përdoret drogë që rikthyer microflora e saj normale dhe përmbajnë lactobacilli dhe bifidobacteria - Lactobacterin dhe Bifidumbacterin një zgjidhje për swabs vaginale. Nga mjetet juridike popullore përdoren decoctions e kamomil, Calendula, kanë efekte anti-inflamator për douching.