Remens - analoge

Remens drogës shpesh të përshkruara për gratë e të gjitha moshave për të trajtuar probleme të tilla si PMS, abuzimi cikli, çrregullime të ndryshme që shoqërojnë menopauzë. Ky ilaç homeopatik i ndihmon gratë e reja shpesh përjetojnë gëzimin e mëmësisë në trajtimin e infertilitetit.

Çfarë mund të zëvendësojë Remens?


Për të gjitha popullaritetit të tij, ky ilaç është i shtrenjtë dhe jo të gjithë mund të përballojë atë. Dhe duke pasur parasysh se trajtimi minimal është tre muaj, del një sasi të konsiderueshme. Në barnatore Remens homologët, por me pak se ai?

Po, dhe zëvendësim Remens nuk është edhe një. Edhe pse struktura e tyre është paksa e ndryshme nga drogës origjinal austriak, por efekti në trupin e femrës që bëjnë ata të ngjashme.
Por vetëm këto analoge Remens çmimin ose nivelin, apo superiore ndaj shumë prej tij. Pra drogës, del linjë më të lirë të mjeteve të ngjashme. Replace këto ilaçe mund Remens - Tsyklodinon, Dismenorm, Metro-Adneks, Kleverol.
Siç mund ta shikoni, droga të ngjashme të tilla si Remens shumë, por është e rëndësishme që të mos vetë-mjekoj, dhe besojë zgjedhjen e një profesionist kompetent. Në fund të fundit, disa prej tyre janë të dizajnuara për gratë e reja, ndërsa të tjerët - për më të pjekur.

Sigurimit Remens
Jo shumë kohë më parë është raportuar se gjoja të drogës mund të shkaktojë kancer në femra që e përdorin atë, dhe në Gjermani ai u hoq nga raftet e farmacive. Çfarë është kjo çështje? Kjo është një rosë gazetë, është e vërtetë?
Pse Remens ndaluar në Gjermani? Shkencëtarët gjermanë kanë kryer shumë eksperimente në kafshë, dhe arriti në përfundimin se ndikimi i saj në zhvillimin e kancerit. Por në Austrinë fqinje dhe në të gjithë Evropën të vazhdojnë të përdorin atë. Përkundrazi, kjo është një garë në mes të kompanive farmaceutike, dhe jo më shumë.