Suposte anti-inflamator vaginale

Nevoja e parë për lindjen e një fëmije të shëndetshëm - është mungesa urogjenital nëna sëmundje të sistemit, në mënyrë që gratë e moshës riprodhuese duhet të i kushtoj vëmendje të veçantë për trupin e tyre. Me shumë në arsenalin e barnave të përbërjes të ndryshme dhe formën e lirimit, me qasje të drejtë mund të kuruar dhe parandaluar pothuajse çdo problem.
Për fat të keq, për shkak të mjedisit të keq, mënyrën e jetesës dhe faktorë të tjerë, proceset inflamatore bërë një pjesë integrale e jetës sonë. Megjithatë, mjekësia nuk qëndrojnë ende, deri tani, tregu farmaceutik ofron një listë të madhe të supozitorëve anti-inflamator vaginale. Inflamacion vaginale e qirinj janë përdorur gjerësisht si një terapi primare ose adjunctive në sëmundje të ndryshme.


Qirinj vaginale kundër inflamacionit - parimi iQirinj vaginal anti - përgatitja më e përshtatshme për zbatimin e veprimit lokal. Pas hyrjes qiri tuaj shkrin dhe kryen funksionin e saj themelor: eliminon patogjen dhe redukton inflamacion. Suppositories vaginale janë përdorur për të trajtuar inflamacion të vaginës dhe mitrës e etiologies ndryshme. Avantazhi kryesor i supozitorëve inflamatore vaginale - është shpejtësia e veprimit, zakonisht pacienti vuri në dukje përmirësimin menjëherë pas fillimit të pritjes.


Suppositories anti-inflamator vaginale - e cila është më e mirë?Lista e supozitorëve inflamatore vaginale të mëdha, ato ndryshojnë në formë (sferike ose vezak) dhe përbërjen (komponent i rëndësishëm aktiv mund të jetë - BETADINE, Pimafucin, heksykon dhe t E..). Pas shqyrtimit dhe mjeku analiza vendos se cili suppositories vaginale e inflamacionit do të jetë më efektive në çdo rast. Për shembull, anti-inflamator me suppositories vaginale Betadine ketë efekt universal. Ky medikament vret njohur pothuajse të gjithë mikroorganizmave të dëmshme.

Suppositories anti-inflamator vaginale, të cilat janë quajtur Heksykon shpesh përdoret kur shkaku i inflamacionit - Infeksionet seksualisht të transmetueshme.
Pimafucin sëmundje efektive kërpudhore, kështu që candidiasis gjinekolog para se nuk ka asnjë dyshim se qirinj vaginale nxitëse për të zgjedhur nga.
Shpesh suppositories vaginale janë përdorur jo vetëm kundër inflamacionit, si dhe në trajtimin e Endometrioza, fibroids mitrës dhe sëmundjeve të tjera femra.
Është gjithashtu e rëndësishme të theksohet se përveç drogës mësipërme që janë përdorur gjerësisht qirinj, të cilat përfshijnë përbërës bimor si buckthorn detit dhe eukalipt punë të shkëlqyer me microflora patogjene. Themeluar edhe qirinj nga pelte mbretërore të bletëve në periudhën pas lindjes.Qirinj vaginale anti - Udhëzime për përdorimPara se të përdorni qirinj, ju mund ta lexoni udhëzimet, por ende më mirë në qoftë se emërimit dhe të kryejë një konferencë detajuar mjekun tuaj.
Disa rekomandime të përgjithshme nuk do të jetë e tepërt;

  • të jetë i sigurt për të hyrë në duart e një qiri të pastra;

  • më të mirë për të bërë atë para se të shkojnë në shtrat;

  • për të shmangur momentet e pakëndshme pads përditshme përdorim;

  • nevojshme për të sqaruar zbatueshmërinë gjatë menstruacioneve dhe kohëzgjatjen e administratës;

  • ndoshta braktisin marrëdhëniet intime;

  • të jetë i sigurt për të lexuar contraindications dhe efektet e mundshme anësore.