Droga Antimicrobial në Gjinekologji

Droga Antimicrobial në Gjinekologji shumë në kërkesë. Prandaj, tregu farmaceutik përfaqësuar një shumë të barnave të ndryshme, kanë veprim antimikrobik.
Shkaku më i zakonshëm i sëmundjeve të ndryshme të organeve pelvike janë patogjenë. Prandaj, pa agjentë antimicrobial është e nevojshme.
Llojet e agjentëve antimicrobial
Për të luftuar infeksionin duke përdorur format e mëposhtme farmaceutike e barnave:

 • solucion antiseptik për aplikim topkal në formën e vaditje;

 • suppositories vaginale;

 • formë tablete për administrim oral.


 • Shumë qirinj antimicrobial përdorura në gjinekologji, gjithashtu kanë mundësinë për të eliminuar shenjat e inflamacionit. Në këtë rast, kur drogës nuk është i vetëm shkatërron agjent shkaktar, por edhe ulur ndjeshëm manifestimet kryesore të inflamacionit. Kjo vlen veçanërisht kruarje të theksuar, acarim, parehati në vaginë.
  Metodat e aplikimit të antimicrobial
  Antibiotikët më të mira për të përdorur në gjinekologji pas hulumtimit bakteriologjike të identifikuar agjent shkaktar. Kështu, është e mundur për të zgjedhur një droge që do të në mënyrë efektive kundër një mikroorganizëm të veçantë. Nëse ju nuk mund të identifikojë drogë sëmundje fajtor përdorur spektrin e gjerë.

  Tableta Antimicrobial në gjinekologji përshkruar një mesatare prej 10 ditëve, e ndjekur nga vlerësimi i gjendjes dhe rezultateve pas trajtimit. Kur dështimi - një droge zëvendësim për një tjetër.
  Rezultati më i mirë është vërejtur terapi kur kombinohet trajtim lokale dhe sistemike. Kjo është, kur qark përbëhet nga tableta antimicrobial, por të plotësojë atë qirinj apo procedurë të ujitjes.