Droga Eubiotics në Gjinekologji

Gjithkush e di se trupi i njeriut ka një biocenosis unik, i cili përbëhet nga mikroorganizmave të dobishme dhe të dëmshme në përmasa të caktuara. Normalisht, ky është një sistem i balancuar, i cili në fakt është microflora e vaginës, zorrët dhe të gjithë organizmit.
Mbi jetën e çdo gruaje përballet me një numër të faktorëve që çojnë në çekuilibër raportin e banorëve lokalë. Shkelje të tilla janë shkaku i shumë sëmundjeve, të tilla si vaginosis bakteriale. Për trajtimin e të cilave janë përdorur në eubiotics gjinekologjisë - drogës që ndihmojnë të rivendosur ekuilibrin e microflora normale.


Eubiotics dhe probiotics - meritat dhe aplikimitProbiotics dhe eubiotics - dy emrat e njëjta drogë në fjalë të tjera njëra-tjetrës, dhe në thelb nuk kanë dallime. Janë ndër drogat bakteriale dhe variacione të caktuara të mikroorganizmave që janë përfaqësuesit e microflora të një personi të shëndetshëm.
Duke eubiotics destinacionit të ndarë në: vaginale, zorrës së trashë dhe me gojë.
Gjithashtu klasifikohen në varësi të përbërjes dhe formën e lirimit.
Shumica eubiotics vaginale paraqitur në formën e supozitorëve veprim lokal të vaginës dhe janë përdorur gjerësisht gjatë dysbacteriosis vaginale, infeksionet maja dhe proceset tjera inflamatore natyrës nonspecific. Praktikuar marrjen probiotics në përgatitje për lindjen e fëmijës dhe kirurgji. Shumica eubiotics përdoren në praktikën gjinekologjike përbërë kryesisht nga lactobacilli.

Në çrregullime të traktit gastrointestinal, veçanërisht në dysbacteriosis, për të rivendosur microflora normale të zorrëve zorrës së trashë të zbatueshme dhe forma me gojë të drogës. Ajo është e përbërë nga bifidobacteria që shtypin përfaqësues patologjike.
Në sëmundjet e sistemit dhe mosfunksionim zorrë urogjenital eubiotics të përdorura në trajtimin e sëmundjeve të tjera. Duhet të administrohet droga të tilla me terapi antibiotike synon shkatërrimin e shumë mikroorganizmave, duke përfshirë të dobishme. Në mënyrë ideale duhet të fillojë të marrë një probiotic para antibiotik, si dhe gjatë dhe pas më shumë se dy javësh. Vetëm në këtë rast mund të shmangur ndikimet negative të agjentëve antibacterial.