Lyth në vend intim

Outgrowths problemit të lëkurës në zonën gjenitale njohur për shumë njerëz. Këto tumoret beninje mund të shkaktojë një personi fizike dhe parehati psikologjike. Këto struktura në vendet intime quajtur edhe papyllomamy. Ata janë manifestime të sëmundjeve virale - payllomatoza.

Shkaqet e papilomat në vende intime


Papilomat shpesh ndodhin në njerëz të prirur për të përzier, gjatë së cilës nuk ka infeksion me virusi lyth njeriut. Kjo është veçanërisht e madhe pas infeksioneve të bartura seksualisht të transmetueshme (herpesi gjenital, Gonorrea, trichomoniasis dhe të tjerët). Pasi në virusi lyth njeriut merr në qelizat e lëkurës duke përfshirë edhe zonën gjenitale, stimulon shpërndarjen e shpejtë të rritjes së saj të mëtejshëm. Rezultati me kalimin e kohës në një vend të ngushtë nuk është një e vogël të ndërtuar-up, e cila eventualisht mund të rritet.

Dhe ju mund të merrni me anë të përditshme. Për shembull, në qoftë se ju përdorni disa sende personale me një person të infektuar. Kjo vlen veçanërisht mjedis të lagësht (dush, sauna).
Infeksioni HPV rrit rrezikun e çrregullimeve hormonale, stresi, imunitetit të ulur, përdorimi afatgjatë i kontraceptivëve.

Simptomat e virusit njerëzor lyth, ose Papilloma duket si në vendet intime


Papilomat se organet gjenitale janë proceset sosochkovydnыe e lëkurës. Në burra, ato paraqiten pranë kokës së penisit, scrotum, trupin e penisit.

Gratë papilomave ndodhin në vaginë, qafën e mitrës, buzët Labia, zonën anal. Ata janë quajtur edhe lythat gjenitale.
Ndonjëherë ijë mund të ndodhë papillomavirus filamentozë. Ato mund të duken si gunga të verdhë që të kthehet më pas në elastike thread-si formimin e zgjatur.
Në vende intime mund të ndodhë dhe papilomat banesë, të cilat janë të sheshtë të qetë gunga rrumbullakosura ngjyra. Ata mund të jenë të dhimbshme, të shkaktojë kruarje dhe inflamacion të lëkurës.

Të gjitha llojet e lythat mund të plagosur, duke shkaktuar gjakderdhje. Papilomat, të vendosura në vaginë, mund të manifestuar veten pas seksit sasi të vogël të gjakut.

Papillomavirus trajtimit në vende intime


Trajtimi papillomavirus është reduktuar për heqjen e saj duke përdorur metoda të ndryshme.
Për të hequr papilomat në një vend intim kohët e fundit duke përdorur shkatërrimin lazer, cryodestruction (nitrogjen të lëngët), Radiosurgical (radionozhem veçantë) diathermocoagulation (djegie papilomat në vende intime me frekuencë të lartë), metodë kirurgjikale (duke përdorur një bisturi).