Lyth në dalë

Lyth - një rritje beninje të shkaktuara nga infeksioni HPV. Megjithatë, jo çdo bartës i HPV rritje të tumorit të shfaqet. Kjo mund të varet nga forca e mbrojtjes imunitar, të tilla si papillomavirus (shkalla e tumorigenicity saj) ndikimi në trupin e faktorëve të tjerë negative (stresi, ushtrim të tepruar, hipotermi) dhe hormonale gjatë shtatzënisë. Shfaqja e lythat në pjesë të ndryshme të trupit mund të shpjegohet me një rënie në imunitetin lokal ose një tropizimin veçantë të virusit në një ind të caktuar. Tjetra, ne e konsiderojmë shkaqet e mundshme të lyth dalë në gji dhe si të merren me ta.Shkaqet nipples papilomës
Siç është përmendur tashmë, shkaqet e përbashkëta për të dalë pamja lyth është për të reduktuar imunitetin lokale dhe ndjeshmëri të lartë të disa llojeve të virusit në indin e gjirit. Kështu, shfaqja e lyth dalë gjatë shtatzënisë është edhe për shkak të ndryshimeve të hormoneve në trup dhe të gjirit duket një nga vendet më të rrezikuara. Lyth mund të formohet si aureolë të dalë, dhe rreth dalë. Rritja mund të jetë papiloma jashtëm (formimin beninje ndjeshëm mbi sipërfaqen e gjirit), dhe mund të jetë i brendshëm (Filizat trashësia e gjirit).Features hequr lythat në dalë
Nëse gjirit apo dalë shfaq lyth, atëherë të jetë i sigurt për të nënshkruar deri në dermatolog ose oncologist për një konsultim për të përcaktuar llojin e rritjes së tumoreve (të jashtëm ose të brendshëm). Po, hiqni lythat të jashtme në gjoksin e tij (biberon) është shumë më e lehtë se sa brenda. Metodat më të zakonshme moderne të trajtimit të ndikimeve të jashtme papilomat konsiderohen temperaturat e ulëta (cryosurgery), valë radio terapi dhe heqjen lazer. Me të brendshme pacient rritja lyth ka gjasa për të ofruar operim të pjesshëm të gjirit. Remote zonë (si në të jashtëm dhe në rritjen e brendshme), i cili përmban qelizat Papilloma detyrueshme shqyrtuar në departamentin e Histologji.Kështu, paraqitja e papilomat në dalë e një gruaje duhet të paralajmërojë atë, dhe se sa të fortë sistemit të saj imunitar? Hiq arsimin papillomatoznyh - gjysma e trajtimit, mjeku duhet të kryejë lë të kuptohet se në lidhje me procesin e rehabilitimit dhe përmirësimin e imunitetit.