Outgrowths vaginë

Në qoftë se një ditë, kur ju gjeni veten ndjenja disa rritje në vaginë, ju nuk duhet të jetë turp dhe të kërkojnë ndihmë nga një gjinekolog. Ajo mund të jetë më tej fryrë për shkak të presionit të madh të barkut, himenit mbetura; edhe neoplasms ndryshme.

Cilat janë rritje në vaginë?


Shembuj të rritje të tilla mund të jetë virusi lyth njeriut (HPV), transmetohet edhe nëpërmjet çdo ditë. Ky virus (lytha) nuk bartet përmes gjakut, ai jeton nën lëkurë dhe si rezultat i pjekurisë shkon jashtë.

Gjithashtu ndër rritje mund të plotësojë të gjitha llojet e gunga, cysts, lipomas dhe subjektet e tjera.

Rritje lokalizimin në vaginë


Pra, e konsiderojnë se çfarë do të thotë të secilit të ndërtojë-up e rasteve.

  • Outgrowths në hyrje të vaginës mund të jetë lythat. Mjeku të jetë i sigurt shkaktojë një zgjidhje të dobët të acidit acetik ndërtojë-up duhet pobility - kjo është e lythat gjenitale. Këto rritje mund të jetë rozë, dhe rezultat të bardhë e vaginës - nuk është përjashtim.

  • Build-up brenda vaginës mund të thotë ashtu si HPV.

  • Rritje në muret vaginale, si, në të vërtetë, në çdo vend në trup, mund të jetë lypomamy (tumor nënlëkurës beninje) ose cysts vaginale.

  • Build-up midis anusit dhe vagina - mund të jetë ngjitur pa hemorroide, dhe polip. Shumë rrallë mund të fryrë nyje limfatike.


  • Çfarëdo ngjyra nuk ishte pikturuar rezultat dhe i cili do të formojë kishte, duke vendosur diagnoza e saktë duhet të kërkoni këshilla mjekësore. Treat duhet të fillojë dhe rritje të bardhë në vaginë, dhe rritje rreth vaginës. Për shkak se këto subjekte mund të jetë një shkak i kancerit të organeve gjenitale dhe papillomavirus partner transmetohet lehtë seksual, dhe nuk mund të duket e gjatë, duke pritur deri sa të imunitetit vjeshtë.