Mifepristone - analoge

Droga më e përdorur zakonisht për abortit sot është mifepristone. Megjithatë, pavarësisht nga kjo, ka analoge të mifepristone, të cilat mund të përdoren edhe në këtë situatë.
Pengon mifepristone, efektet hormonale, në mënyrë të veçantë - zvogëlon sasinë e hormoneve të shtatzënisë sintetizohet-progesterone. Efekti i drogës vërejtur pas 1-3 ditësh.
Cilat droga të tjera mund të përdoren për abort?
Siç u përmend më lart, ka shumë mifepristone unike. Fakti që, varësisht nga prodhuesi dhe kompani sranы farmaceutike, emri mund të ndryshohet, por substanca mbetet e njëjtë.

Po, Penkrofton është mifepristone analoge dhe Myfehyna. Ky medikament, i prodhuar në Rusi, ndryshe nga Myfehyna (Francë). Prandaj, Penkrofton, së bashku me mifepristone, është më e arritshme e këtyre barnave.
Analog kineze e mifepristone është Myfolyan. Ky medikament nuk është aq i disponueshëm, dhe nuk ka në çdo farmaci.
Si është pritja e drogave të tilla?
Ilaçet, duke çuar në gabim, duhet të kryhet vetëm në institucionet mjekësore, nën mbikëqyrje mjekësore.

Të tilla si mifepristone drogës, është përdorur në lidhje me Misoprostol. Pra, në ditën e parë menjëherë të marrë 3 tableta mifepristone. Nëse zgjedhja nuk është zhdukur dhe nuk është refuzimi i fetusit, dhe shtatzënia ultratinguj është përcaktuar, marrin 2 tableta të Misoprostol. Megjithatë, doza zakonisht përcaktohet nga mjeku, i cili kryen procedurën e abortit. Ri-shqyrtimin e vajzës është 14 ditë pas procedura kryhet.
Kështu, të gjitha barnat që përdoren për abort në periudhën e saj të hershme (Mifehin, mifepristone, Myfolyan, Myfepreks, Penkrofton) duhet të merren vetëm nën mbikëqyrje të rreptë mjekësore, brenda mureve të institucioneve mjekësore. Kjo do të shmangë mundësinë e komplikime, duke përfshirë gjakderdhje mitrës, e cila ka dhënë asnjë ndihmë në kohë mund të çojë në vdekje. Gjithashtu, para se të vendosë për këtë lloj procedure, ajo duhet të mendojnë dy herë. Në fund të fundit, disponueshmëria e abortit në histori, mund të parandalojë një grua për të bërë një nënë në të ardhmen.