Terapi magnetike në gjinekologji

Klinika mjekësore që specializohen në trajtimin e sëmundjeve gjinekologjike dhe duan për të provuar veten komente të mira duhet të sigurojë që trajtimi i tyre të shërbimit me terapi magnetike. Trajtimi i magnetit është praktikuar me sukses në kohët e lashta dhe nuk e ka humbur rëndësinë e saj në këtë ditë, sidomos përdorur në mënyrë aktive këtë metodë në gjinekologji.

Magnet trajtim Gjinekologjike: bazat dhe treguesitParimi i metodës është i bazuar në fushat magnetike të lartë dhe frekuencave të ulta me të cilat restauruar polarizimit saktë e qelizave, përmirëson qarkullimin dhe enzimë punën e sistemeve. Si rezultat i fortë vetitë magnetike mbrojtje të trupit, dhimbje eliminimin, shëron shumë sëmundje, të tilla si indikacione gjinekologjike janë:


 • pezmatimi i organeve pelvike, të cilat kanë kurs të gjatë kronike me relapses vazhdueshme, shpesh me një mungesë të qartë foto klinike;

 • Proceset commissural çojnë në dhimbje të forta gjatë menstruacioneve;

 • infertilitetit të shoqëruara me çrregullime endokrine, si dhe pengimin e tubave fallopiane;

 • periudha rehabilitimit pas operacionit për të parandaluar formimin e mbështjelljes dhe dhëmbëza dhe rikuperimin e shpejtë të ciklit menstrual;

 • Efektet e rekomanduara ulët frekuencave dhe grumbullimi shtatzënia në zhvillimin e embrionit, preeclampsia, anemi, pamjaftueshmëria placentar. • Në përgjithësi, është e vështirë të mbivlerësohet efektet pozitive të përdorimit të terapisë magnetike në gjinekologji, por edhe kjo metodë ka contraindications saj:

 • në gjinekologji dhe fusha të tjera të mjekësisë metodë të rreptë contraindication e terapi magnetike është hipertension;

 • Sëmundjet e gjakut dhe sistemet kardiovaskulare;

 • epilepsi;

 • gjakderdhje e etiologji të panjohur;

 • atherosclerosis;

 • lodhje të përgjithshme dhe temperatura më lart 38 gradë.