Trajtimi adnexitis - droga

Dy - njëanshëm ose inflamacion i tubave fallopiane, ose vezoret - një sëmundje të quajtur adnexitises. Trajtojnë adnexitis më të mirë, një sëmundje e cila karakterizohet nga rifillimi shpeshta dhe të dy format akute dhe kronike e levizjes?

Trajtimi Skema adnexitis


Trajtim të drogës adnexitis përfshin përdorimin e antibiotikëve të përshkruara nga mjeku juaj, i cili mund të jetë në formën e tabletave, dhe në zgjidhje për injeksion. Pra ka adjuvants ndryshme, komplekset vitaminë. Terapi e nevojshme fizike dhe masa e trajtimit lokale në formën e përpunimit të vaginës me zgjidhje antiseptik.

Për të siguruar trajtim cilësor adnexitis, përgatitjet duhet të emërojë një gjinekolog praktikuar. Natyrisht, në këtë rast rezultatet e vetë nuk do dhe mund të transferojë kronike sëmundje.
Ilaçe trajtim adnexitis kryhen mundësisht vetëm nën mbikëqyrje mjekësore dhe me pranimin e plotë të grave.
Trajtimi Skema adnexitis vijon:

 • anesthetics përgjithshme;

 • droga anti-inflamatore;

 • desensitizing agjentët;

 • antibiotikët periudhë e gjatë e kalbjes dhe prodhimit.


 • Kur inflamacion purulent i sjelljes formon laparoscopy dhe ujitjes zona pastrohet antiseptics dhe antibiotikët. Në raste të rënda, të kryer largimin e shtojca.

  Adnexitis kronike, trajtimi me


  Terapi optimale për trajtim të adnexitis janë:

 • Antibiotikët përgjithshme (Ofloksyn, Zomaks dhe të tjerët) dhe veprim selektiv (Fluamyzyn, Adalatsyn);

 • adjuvants;

 • vitamina komplekse;

 • inflamator (Diclofenac, Voltaren);

 • painkillers (Analgin) fondet;

 • Zgjidhjet janë të nevojshme edhe për ujitje (vagotilom, Myramistin).


 • Pas simptomat e tërheqjes nga forma akute të sëmundjes janë të nevojshme për procedura të tilla si ultratinguj, vibruese, elektroforeza dhe zink, kalium, magnez rajon në bark. Ju duhet të regjistroheni dhe të marrë stimulators. Këto teknika fizioterapi ndihmojë për të zvogëluar formimin e mbështjelljes, të sigurojë anestezion të përgjithshëm dhe performancën e biodegradueshme, reduktojnë ndjeshëm djersë e indeve.
  Një faktor i rëndësishëm në parandalimin e sëmundjeve gjinekologjike, duke përfshirë adnexitis, kanë kontrolle të rregullta mjekësore dhe vizita në një gjinekolog.