Inflamacion Labia

Inflamacion në buzët e vogla dhe të mëdha gjenitale, të quajtura në praktikën mjekësore vulvitov gjendet në gjysmën femërore të shoqërisë të të gjitha moshave. Sëmundja është transferuar mjaft të dhimbshme dhe të jep shumë probleme. Në gratë e moshës riprodhuese mund të shoqërohet me inflamacion të vaginës dhe uretrës.

Pezmatimi i labia - shkaqetÇdo inflamacion i sistemit të poshtëm urinar në etiologji saj mund të jenë specifike dhe nonspecific. Inflamacion më të zakonshme shkaku i labia të femrave është infeksion nonspecific. Kjo zakonisht E. coli, streptokoket, staphylococci, maja, të gjithë të ashtuquajturit përfaqësues të microflora patogjene. A nuk e përjashtoi mundësinë e inflamacionit gjymtimit gjenital të buzëve dhe rezultatin e infektimit nga bakteret të veçanta që janë të transmetuara seksualisht.

Gjithashtu vendosi për inflamacion të faktorëve të brendshëm dhe të jashtëm Labia vijim:

 • shkaku inflamacion i parë i labia - mungesës së higjienës;

 • sintetike, të brendshme të shtrënguar;

 • inflamacion i buzët gjenitale mund të jetë një reaksion alergjik ndaj një mjet për higjienën intime, pluhur larës, farmaceutike;

 • dëmtimi mekanik mukozale gjatë raportit seksual, rozchuhamy në vegetonevrozah etj etj.;

 • Shkelja e hormonal dhe metabolike (diabeti, obeziteti);

 • acarim të sekrecionit vaginale, prani të këtyre infeksioneve;

 • në vajzat e vogla vulvita kauzë të përbashkët - është krimba. • Inflamacion serbia për të klasifikuar fillor dhe të mesëm. Vajzat e para më të prirur të rinjtë dhe gratë e moshuara, si dhe inflamacion zhvillohet si pasojë e stimujve të jashtëm, të tilla si higjienës jo-pajtueshmërisë apo të dëmtimit të mukozës.
  Vulvity si një manifestim të mesme është parë në rastet e sëmundjeve infektive dhe inflamatore të organeve të tjera. Shpesh, inflamacion i mesëm i buzëve të vogla dhe të mëdha në gjenitale grave të moshës riprodhuese.


  Pezmatimi i labia - trajtim dhe Simptomet  Vetë pezmatimi i vogël dhe të mëdha ndjenjë serbia nuk është e këndshme, kërkon trajtim të detyrueshëm. Manifestohet më shpesh:

 • kruarje të fortë dhe djegia në vende intime;

 • ënjtje dhe skuqje;

 • në acarim të vazhdueshëm mund të shfaqen ulcerat;

 • Simptomat e pacientit pikë të fituar në këmbë dhe urinimit;

 • rrallë shihet rritura nyjet limfatike inguinale, ethe, dobësi të përgjithshme dhe gjendja e keqe;

 • në mungesë të trajtimit adekuat për inflamacion të buzëve të vogla dhe të mëdha të acarim gjenitale shtrihet në pjesën e jashtme të kofshëve, klitoris, vaginë. • Simptoma të tilla të mjaftueshme që sjell shumë shqetësim, mund të ketë një numër të pasoja negative në të ardhmen. Veçanërisht e rëndësishme për të marrë masa urgjente për të trajtuar inflamacion në vajzat. Që nga viti, si rezultat i vulvita fund të shërohet në pacientët e rinj mund të jenë shenjat në vendet e shërimit, përveç mukoza deformueshme sipërfaqe lind procesi ngjitës me një bashkim të mundshëm të minora Labia. Në të ardhmen ajo do të ndikojë në cilësinë e jetës seksuale, opsioni më i keq mund të çojë në shterpësi.

  Prandaj është e këshillueshme për të kërkuar: si për të trajtuar inflamacion serbia menjëherë shfaqjes së shans të vogël të sëmundjes.
  E vetmja zgjidhje e drejtë në trajtimin e inflamacionit të organe gjenitale të jashtme, të rriturit dhe fëmijët - një referencë për një specialist. Është e rëndësishme për të përcaktuar shkakun e problemit, sepse ajo u rendit më lart, ata mund të vendosen.
  Para emërimit të terapisë drogës mjekut për të trajtuar simptomet akute, përdorimi i mjekësisë tradicionale - të bëjë banja dhe podmyvaniya barishte.