Dysbiosis vaginë - trajtim

Në një vaginë të shëndetshme të grave janë rreth 40 lloje të baktereve, e cila është bifidumbakteriyi dobishme, lactobacilli, dhe një është më shumë se 95% e florës e vaginës. Nëse raporti midis florës normale të këtyre baktereve patogjene dhe microflora po ndryshon në favor të këtij të fundit, vagina fillon rritje e jashtëzakonshme.
Simptomat e sëmundjes shpesh ndodhin, por mund të ndryshojnë lengjet vaginale. Ka një rritje në emisionet, ndryshimet e tyre ngjyrë ngjyrë të bardhë-verdhë, ju mund të merrni një erë të pakëndshme. E gjithë kjo sugjeron pamjen e dysbiosis vaginë. Si duhet të trajtohen dysbiosis vaginë? Ky trajtim duhet të kalojnë nëpër disa faza:


 • Trajtimi kryesor duhet të drejtohen në adresimin e shkeljeve të microflora në vaginë.

 • Rivendosja e microflora natyrore të vaginës.

 • Rivendosur sistemin imunitar të vaginës.


 • Para tableta probiotic janë përdorur pothuajse gjithmonë suppositories vaginale të dysbiosis. Trajtimi i tillë është konsideruar jo shumë të rehatshme, dhe numri i baktereve të nevojshme të tilla qirinj nuk janë në pronësi. Ne përdoret gjithashtu bie nga një sëmundje e tillë, por ata duhej të vënë në pads, e cila gjithashtu provuar papërshtatshëm.

  Si për të trajtuar dysbiosis vaginale sot?


  Faza e parë duhet të shoqërohet me parandalimin vaginë larjes me chlorhexidine për një javë. Pastaj një tjetër javë është e nevojshme për përpunimin e clindamycin vaginë vaginale 2% brenda natës.
  Baza e trajtimit është e probiotics, por më mirë të harrojmë për antibiotikët, sepse ndonjëherë edhe ata mund të shkaktojnë dysbiosis. Është pllakat thjeshta trajtimit. Çfarë droga për trajtimin e dysbiosis vaginale mbizotëron në trajtimin moderne?


 • Metronidazole është droga më e rëndësishme në trajtimin e dysbiosis vaginale, ajo parandalon rritjen e mëtejshme të baktereve patogjene.

 • Clindamycin takon lëshimit droga antibiotik të përcaktuar në formën e kapsulave.

 • Potyvopakazan Atrykan gjatë shtatzënisë.

 • Ornidazole trajton infeksionet e vaginës.


 • Të gjitha këto barna janë të krahasohen mirë për trajtimin e dysbiosis vaginale, për më tepër, se forma e prodhimit të këtyre barnave bën të mundur për të shpejt zasvoyitysya substanca në trup.
  Si mund të trajtoni dysbiosis vaginale, duke shmangur tableta - janë në gjendje për të ardhur në ndihmë të drogës në formën e krem ​​dhe tableta vaginale. Praktike e kësaj metode është mjaft e justifikuar dhe vepron shumë efikase. Krem dhe tableta: Terzhinan, clindamycin, Hynalhyn, Polizhinaks përdorura në vendin e parë për trajtimin e dysbiosis.

  Gjithashtu i njohur se bakteret rritje e jashtëzakonshme vaginale trajtohet me sukses mjetet juridike popullore. Trajtimi përdorur concoctions, të cilat përfshijnë kullosa, tërfili, pelin, acaroj, celandine, trumzë.
  Mos bëni punë të veçantë për të kuruar rritje e jashtëzakonshme, veçanërisht që nga sot zgjedhja e drogës për të rivendosur microflora vaginale madh.