Plagë në buzë gjenitale

Llojet e ndryshme të skuqje dhe edukimit që janë të vendosura në labia, të bashkuar në një grup të madh të quajtur tumoreve gjenitale. Këto përfshijnë ulcerat dhe gjendet në buzët gjenitale.
Shkaqet e mundshme
Në përgjithësi, plagë gjenitale në buzë të shfaqet si pasojë e lëndimeve të organeve gjenitale të ndryshme. Në situata të tjera, ulceration shkaku në labia të vogël mund të jetë seksualisht të transmetueshme dhe sëmundjet inflamatore të tilla si Balanitis, vulvitis, sifilizi, trichomoniasis, gonorre, pyoderma dhe t. E. Për secilin në dispozicion në këtë listë të sëmundjeve të karakterizohet pamjen e saj formacionet ulçerë. Për shembull, sifilizi është e karakterizuar nga rozë të ndritshme ose plagë e bardhë mbi buzët gjenitale.

Çfarë duhet të bëni?
Për të përcaktuar siç duhet ulcerat të shkaktojë të vogla dhe buzët e brendshme gjenitale, ne kemi nevojë për një diagnozë laboratorike. Zakonisht, mjeku përshkruan vija, të cilat të marra mbjellë në medium kulturës lëndë ushqyese, dhe pastaj të përcaktojnë patogjen. Për vlerësim të duhur dhe të plotë të caktuar për një test të gjakut për çrregullime të cilat përcaktojnë shkakun e mundshëm të ulçerave gjenitale mbi buzët.

Trajtimi i ulçerave gjenitale në buzë


Sipas një mjeku diagnozë gjykimi apo gjinekologu dermatovenerologist caktuar trajtimit dhe zakonisht nëse plagë gjenitale në buzë nuk janë simptomat e sëmundjes virale, ajo është mbajtur në nivel lokal.

Kështu, kur yazvochkah bardhë mbi buzët e vogla mund të jetë e përshkruar barnave antivirale nëse pamja e tyre është të shkaktojë organet gjenitale herpes gjenital. Pa pamundur sjelljen e duhur trajtim diagnoza. Prandaj, kur manifestimet e para të sëmundjes, plagë ose skuqjen mbi seksin buzët, kontaktoni me dermatolog tuaj mjeku i cili do të përshkruajnë pas trajtimit diagnozën.