Lingerie pas mastectomy

Pas një operacion për të hequr gjoksin, një grua duhet të veshin të brendshme të veçantë pas mastэkstomyy. Veshur me rroba të tilla mund të shërohen në mënyrë më efikase pas operacionit dhe për të shmangur uljen e vetëbesimit dhe të cilësisë së jetës së grave.

Llojet e rrobave pas mastectomy


Lingerie për gratë pas mastectomy është dy llojesh:

 • Compression brendshme pas mastoэkstomyy. Brendshme compression duhet të vishen menjëherë pas operacionit, ajo është quajtur nganjëherë fashë kancerit. Rroba të veçanta ndihmon prerë shërim të shpejtë plagë, të ulur dhimbjen duke rritur rrjedhjen e limfatike.

 • Brendshme korrigjuese. Periudha postoperative zgjat rreth një muaj, dhe ju mund të vini deri rrobat dhe proteza pas mastectomy janë korrigjimin karakter.


 • Por në qoftë se ju mbeten efekte negative pas mastectomy, mbathje mund të jetë i veshur si para compression, pa contraindications për këtë.

  Zgjedhja e duhur e rrobave të veshin pas mastectomy


  Të linens janë zgjedhur si duhet, është e rëndësishme që të përqëndrohet në ndjenjat e tyre. Në rroba të tilla faktori më i rëndësishëm është veshin rehati.

  Nuk është e rekomanduar për të përdorur sytjena konvencionale, ata nuk janë për qëllim të jetë i veshur ekzoproteziv kancerin e gjirit. Disa gra refuzojnë të veshin proteza. Ky pozicion është krejtësisht e gabuar jo vetëm në dritën e komponentit estetike, por edhe në aspektin e së drejtës, ngarkesës shpërndarë në mënyrë uniforme në shpinë, duke shmangur përkeqësimin e sëmundjeve degjenerative disk dhe lakim kurrizore.
  Në dyqane ortopedike ku ju mund të bleni rroba, pas mastectomy, është në dispozicion si një bra thjeshtë me shiritat e gjerë dhe një liri të mirë estetikisht. Në të brendshme projektuar për të veshur pas operacionit, duhet domosdoshmërisht të jetë një xhep të veçantë për të kryer protezë, ajo do të lejojë atë që të qëndrojë në vendin e tij.

  Ajo duhet të mendoni për blerjen e një të veçantë të re rroba banje, dyqane moderne ofrojmë një përzgjedhje të gjerë. Më e rëndësishmja, jeta vazhdoi, dhe nuk është e nevojshme për të krijuar një çështje më e ndërlikuar se çfarë prodhuar këtë apo atë operacion.