Androgens në gratë - Trajtimi

Androgens - hormonet që gratë mund të ndikojnë në zhvillimin e karakteristikave seksuale mashkull -. Domethënë, rritjen e flokëve në fytyrë, konvertimin e flokëve push në terminal, votim brutalization, dhe kështu me radhë D. vajzave dhe grave androgens madje mund të çojë në një rritje serbia dhe klitoris, mund të jetë një shkelje e hënor (ciklit menstrual), prandaj trajtimi i niveleve të larta të androgens (hyperandrogenism) është një domosdoshmëri.

Trajtimi i androgen lartë në gratë


Pasi një grua diagnostikuar me androgens rritje, ajo duhet të trajtohet, e cila do të përdoret për të stabilizuar androgen në trup.

Në mënyrë tipike, trajtimi duhet të fillojë me eliminimin e plotë të çrregullimeve metabolike. Specialisti mund të rekomandojë që të heqin dorë nga zakone të këqija dhe të fillojnë një mënyrë jetese të shëndetshme.
Në disa raste, mjekët mund të jetë neyromedyatornoho drogës dhe veprimit nootropic; vitamina të caktuar dhe minerale, të gjitha këto barna duhet të ndikojë në normalizimin e funksionit të strukturave nen-kortikale.

Androgens tepërta në gratë që kërkojnë trajtim, si gratë për shkak të tij mund të ballafaqohen me çrregullime riprodhues. Në thelb trajtim heperandrohenyy do të varet nga arsye të veçantë që e ka shkaktuar atë.

Në disa raste të rrisë androgens në gratë mund të shkaktohet nga prania e hipofizës tumor, në këtë rast, tumori është hequr, nëse është e mundur.
Më e vështirë për të trajtuar, kur androgens të rritet në të drejtë seksit mashkullor flokëve trupit model.

Trajtimi i androgen


Në qoftë se një grua ka ulur nivelet androgen në gjak, ajo gjithashtu çon në pasoja negative. Shumica mangësi androgen mund të ndodhë gjatë menopauzës dhe pastaj ai ndikon ndikojë çrregullime të urinimit ne gratë gjatë kësaj periudhe të vështirë. Në gratë postmenopausal shumë ekspertë të përshkruajnë trajtim androgen. Androgens të përmirësojë në mënyrë efektive simptomat e atrofi vaginale.