Anehohenne formimi në gji


Në rast se shkelni simetri, madhësinë, formën dhe dendësia e gjëndrrat e qumështit dhe ndjesi të pakëndshme dhe dhimbje në një ose të dy gjinjve çdo grua duhet të shqyrtohet sa më shpejt që të ultrazërit dhe këshillimin në mammologist.
Formimi Fibrocystic në gji që janë të dukshme në pajisje me ultratinguj
Subjektet Echogenicity përcaktohet nga shkalla e densitetit të gjirit (celularë) inde dhe vizione të ndryshme për monitorimin e pajisjes tejzanor.

  • Anehohenne formacioni në gji - një cist, e cila është diagnostikuar kur ekzaminimin ultratinguj gjirit, dhe rrezikun e sëmundjes është zbuluar nga Citologjia dhe përmbajtje shpuese.

  • Formimi shpesh në gratë me moshë mesatare në sfondin e ndryshimeve hormonale mund të zbulohen hypoэhohennoe e kancerit të gjirit, kjo mund të jetë një tumor beninj apo formimi cistike. Zakonisht formimi hypoechoic janë grumbullimi i lëngjeve, sidomos nëse dimensionet e tij nuk i kalon 1 cm. Nëse arsimi është në rritje, është e nevojshme të bëni një biopsi për ekzaminim histologjik.


  • Эhohennыe formimi në gji është knotted vulën me mure të trasha dhe përmbajtje të lëngshme. Ashtu si në procesin e mësipërme për të përcaktuar në mënyrë të qartë qëllimin dhe përmbajtjen trajtimi i përshtatshëm duhet të jetë studimi më të hollësishëm nga biopsi dhe analizën e përmbajtjes.


  • Formimi Izoэhohenne e kancerit te gjirit. Ky lloj i nyjeve beninje të gjirit korrespondon adenoma normofollykulyarnoy.

  • Formimi Hyperэhohennoe në gji - ajo është një strukturë e madhe эhohennoy vulë.

  • Hypoэhohennoe formimi avaskulyarnoe e kancerit të gjirit ka një strukturë komplekse dhe mund të ketë dy elemente të lëngshme dhe të enëve të gjakut të madhësive të ndryshme. Arsimimi reduktuar echogenicity kanceri i gjirit karakterizohet nga reflektimi i dobët ultrazërit në monitor, ky faktor është më shumë karakteristikë e formacioneve të tumorit, por ka tumoret cistike në gji.