Endometrium Sa shpejt luftoj

Pyetjet në lidhje me mënyrën se si shpejt të ndërtuar endometrium, të interesuar në shumë gra. Siç e dini, procesi është nën kontrollin e estrogjenit hormonit. Kjo është arsyeja pse gjatë trajtimit përdorur kryesisht hormonet.
Çfarë duhet të bëni për të ndërtuar endometrium?
Në qoftë se ju flisni për atë që ju mund të ndërtojë endometrium, ajo është, para së gjithash, drogës hormonal. Po, shpesh në raste të tilla të emërohet injeksione të estradiol dhe Dyvihel.
Ka një keqkuptim që droga të tilla si Duphaston, Utrozhestan edhe rritjen e endometrium. Në fakt, larg prej saj, sepse ata vetëm të ndihmojë për të formuar qelizat që janë të përfshirë në procesin e pjekur.

Cilat janë mjetet juridike popullore që përdoren për të rritur endometrial?
Para se të përdorë marrë medikamente, vajzat duke menduar se si ju mund të ndërtuar mjete popullore endometrium.
Ndihmë e mirë të përballen me këtë problem ushqime që përmbajnë vitaminë C, e përbërë nga: pineapple, portokalli, grejpfrut, mandarin. Përveç kësaj, ajo u gjet se ndihmë e shkëlqyer për të rritur shtresë endometrial e vitaminës E që gjendet në perime të freskëta, gjethe butë, qumësht.
Jo për të përmendur, dhe bimëve që janë përdorur gjerësisht në këtë problem. Kjo kryesisht bimë: kopër, trumzë, i urtë.

Është e nevojshme të theksohet mitrës malore, e cila përdoret në sëmundje të ndryshme gjinekologjike. Arsyeja është se ai përmban phytoestrogens që ndikojnë pozitivisht në sistemin hormonal grave.
Para se të ndërtuar një endometrium hollë, kontaktoni mjekun i cili do të japë këshilla dhe të përshkruajnë ilaçet e duhura. Për të vetë-mjekoj nuk është e nevojshme.