Si për të dhuruar Hormoni

Hormoni ndihmon në rregullimin e procesit të furnizimit me ujë dhe trupin kripë, duke mbajtur eliminimin e tyre nga veshkat dhe është përgjegjëse për funksionin riprodhues të njeriut.
Në Hormoni femëror trupit inkurajon rritjen dhe i jep shtysë për zhvillimin e gjëndrrat e qumështit. Në njerëzve - me të është testosterone, shfaqja dhe zhvillimi i spermës normale.
Analiza e Hormoni është prodhuar duke marrë gjak nga një mënyrë në një shumë jo më pak se 2 ml të informacioneve të marra në studim do të jetë i saktë, nëse u jepet për të se si të saktë të marrë Hormoni.

Si për të marrë Hormoni hormon?


Përgatitja për dërgimin e Hormoni do të marrë rezultatin e duhur të kësaj analize. Mjekët ofron udhëzime dhe rregulla për dhurimin e gjakut Hormoni:

 • Studimet e kryera në Hormoni hormoneve në mëngjes në një stomak bosh dhe pas 3 orë syçeltësi pas gjumit.

 • Përjashtojë tym për një orë para se të vënë analizë.

 • Gjueti në paqe për gjysmë ore para se të dhurojë Hormoni gjakut.

 • Abstenojnë nga seksi gjatë ditës.

 • Mos pini pije alkoolike.

 • Shmangni udhëtime në sauna, sport dhe lojra.

 • Të përpiqet të shmangë situata të vështira.

 • Mos stimuluar gjinjtë në asnjë mënyrë.

 • Nëse ka një dobësi para studimit, Sëmundjet e mushkërive, një infermiere do të marrë gjak të pacientit në pozicionin e shtrirë në shpinë.

 • Nuk është një rekomandim që të marrë grua Hormoni, në varësi të ciklit hënor. Gjaku duket të 1 dhe 2 faza e ciklit menstrual. Në mungesë të këshilla specifike për të kaluar gjak në 1-3 ditë ditë kritike.


 • Kur Hormoni hormon për të kaluar?


  Në praninë e simptomave të tilla janë këshilluar për të kontrolluar nivelin e hormoneve Hormoni në gjak:

 • probleme me ciklin menstrual;

 • kur ju klikoni mbi gjoksa të lëngshme bardhë është lëshuar;

 • vështirësi konceptues;

 • rënie në aktivitetin seksual;

 • puçrra fytyre;

 • shtim në peshë;

 • jo ovulacionit.


 • Nëse keni ndonjë dyshim në lidhje me mjekun vënë përputhje me rregullat, ajo mund të jetë ri-depozitë në një muaj.