Duke përdorur pads

Nëse shpikjet shkalla e rëndësisë të njerëzimit mund të vënë vlerësime, femra mori linings qartë të jetë pesë plus. Dhe nuk është çudi, sepse vetëm me ardhjen e furnizimeve higjienike seksit të drejtë në fund të ndjehen të sigurt edhe në këto nuk mjaft e lehtë për një ditë.
Çfarë është përdorur një herë në vend të pads - leshi pambuku mbështjellë në një shtresë garzë, napkins leckë - nuk ka mbrojtje kundër rrjedhje, dhe për këtë arsye një grua gjatë menstruacioneve është dashur të ndjekin kufizimet e vendosur: nuk ecin në rroba të bardha ose të shtrënguar, jo Aktiviteti fizik, për të shmangur forma aktive e rekreacion. Pse ishte me vlerë një nevojë për të kryer rreth një çantë e ndihmës garzë pambuku dhe leshi e parë "vetëm në rast"? Aftësia për të përdorur pads gratë të privuar nga shumë probleme dhe çoi në "ditët kritike" nuk është mjaft aq kritike.


Çfarë është një copë litari?
Ndërtimi thithjen rrip pëlhurë mbuluar krye dhe në fund me një material të veçantë që parandalon rrjedhjet e rrjedhës menstrual. Shtresa më parë thithje bërë nga celuloze raspushennoy, por tani ajo është zëvendësuar nga një material të hollë. Të lartë mbushje mbuluar me një shtresë të veçantë poroz, e cila është kalon në të lëngshme, parandalimin lirimin e saj jashtë. Në fund të pads është një shtresë e substancës ngjitës nga të cilat është e bashkangjitur tek brendshme.


Duke përdorur pads?


Në fakt, pyetja "Si të përdorni ndarësit gratë?" A nuk është për t'u habitur, vajza edhe shumë të rinj, të cilët ballafaqohen së pari me nevojën për të përdorur këtë tualetin. Por vetëm në rast, ne kujtojmë se:
pads me krahë janë pa to. Mundësia e parë është më e preferueshme sa brendshme mbron tokën nga smudges, përveç krahë më të sigurt të bashkëngjitni jastëk për pantallona dhe për të zvogëluar gjasat e paragjykim gjatë në këmbë. Nëse ju keni një përzgjedhje të pasur, është më mirë për të zgjedhur pads me krahë, pasi ata kanë një absorbim më të madh.

pads absorbency përcaktohet nga numri i pikat. Dy pika - për shkarkimin e vogël qasje të tillë për ditën e parë hënor, tre ose katër pika - të moderuar për katër apo pesë pika - për shkarkimin fortë. Prandaj, që të jenë në gjendje të saktë dhe në mënyrë efikase të përdorur pads, ju duhet së pari të përcaktojë një zgjedhje bollëk. Si të bëhet kjo? Nëse vini re se ju duhet të ndryshojë pads rreth një herë një orë ose më shumë - ju duhet të merrni shumë mundësi me "pikat".

për kohë të natës e ditës për të përdorur "Nata" speciale pads se, në kontrast me konvencionale, më të gjatë dhe të gjerë. Nëse nuk janë gjetur në dyqan, ju thjesht mund të zgjidhni një variant me shumë pika.

Çfarë po bëj keq ose se si të përdorin pads?

  • [I] ndonjëherë ndjehen erë të pakëndshme. [/ I] Kur kontaktuar gjakun me ajër mund të ndonjëherë ndodhë erë të pakëndshme. Për të shmangur këtë, ju duhet të ndryshojë pads të paktën çdo tre deri në katër orë.

  • [I] liri pista. [/ I] Test nëse ju forcoi në mënyrë të vendosur copë litari në lavanderi. Ndonjëherë ajo lëviz ose bends, e cila çon në rrjedhje.


  • [I] Pas duke përdorur pads acarim ndodh. [/ I] [/ i] Mundohuni për të ndryshuar ato më shpesh, ose të zgjedhin nga hedhjen sipërfaqe "të butë".


  • Çfarë mund të përdorni në vend të pads?
    Kjo ndodh gjithashtu se "këto ditë" fillojnë higjienën papritmas dhe në dorë nuk është gjetur e nevojshme. Gjërat për të bërë në këtë rast? Shumë vajza pyesin nëse ndarësit përdorim të përditshëm, nëse konvencionale përkohësisht nuk është në dispozicion. Përgjigje - të jetë e mundur, por ato përshtaten vetëm për ditët e para dhe e fundit, kur zgjedhja nuk është shumë e bollshme. Në raste të tjera më mirë Përdorni garzë ose një leckë të butë.