Siç përdoret në gjinekologjike Myramistin

Myramistin - një droge antyseptychenskyy me spektër të gjerë të aktivitetit kundër mikrobeve të ndryshme. Në gjinekologjisë Myramistin përdoret si një solucion, të paktën në formën e vajrave. Solucion është përbërës aktiv në një përqëndrim prej 001%, në mënyrë para përdorimit ajo nuk duhet të ri-shumimit.
Indikacionet
Myramistin Aplikimi në gjinekologji treguar në shtetet e mëposhtme:

 • Për trajtimin (vaginal patologji e lidhur me inflamacion, duke përfshirë mëllenjë, sëmundjet inflamatore të mukozës traumave mitrës dhe plagët suppurations në periudhën e lindjes).

 • Për të parandaluar (infeksion pas lindjes, si dhe infeksionet, sëmundjet seksualisht të transmetueshme).


 • Kur përdorni përgatitjen e efekteve anësore të regjistruara, përveç tepër i ndjeshëm. Le të përdorim gjatë shtatzënisë dhe laktacionit në femra.
  Metodat e aplikimit
  Është e rëndësishme për të kuptuar se si të përdorin Myramistin në gjinekologji, si përdorimi i duhur do të varet nga rezultatet e trajtimit. Ka disa mënyra për të përdorur Myramistin në gjinekologji dhe këtu janë disa prej tyre:


 • Douching zgjidhje. Kjo metodë është përdorur shpesh për të parandaluar infeksionet gjenitale. Në këtë rast, jo më vonë se dy orë pas marrëdhënies trajtohen me një labia zgjidhje dhe lëkurën e perineum. Dhe gjithashtu ujë vaginë. Për efekt më të mirë, ne rekomandojmë të presin rreth dy orë dhe nuk vizitoni tualet.

 • Hyrje në shtupë pambuku vaginë. Ajo është aplikuar për të me bollëk drogës. Duke përdorur tampona me Myramistin përdorura në Gjinekologji, vaginitis vazhdon manifestime, vaginitis, endometritis. Aplikoni përditshme për rreth një javë, dëshminë - më të gjatë.

 • Electrophoresis e medikamentit rekomanduar për sëmundjet inflamatore të organeve legenit. Në nevojë mesatarisht rreth 10 seanca. Të rezultojë në trajtimin më të mirë në kombinim me droga të tjera.

 • Futja e zgjidhjes në uretrës. Kjo metodë e përdorimit tregohet për parandalimin e infeksioneve dhe për trajtimin e urethritis.

 • Vaj Myramistin në gjinekologji është përdorur shumë më pak shpesh se zgjidhja. Në thelb kjo formë farmakologjike përdorur për të trajtuar ekzemë Postpartum lëndime kur dëmtuar indet në perineum. Vaj është aplikuar drejtpërdrejt në plagë apo shtupë garzë, e cila mbulon zonën e dëmtuar. Kohëzgjatja e këtij terapi varet efektit rezulton.


 • Pavarësisht drogës padëmshme, para Myramistin përdoret në gjinekologji sëmundjet infektive duhet të konsultoheni me një mjek. Është e nevojshme që të mos humbasë një gjendje të rëndë që mund të fillojë me një simptoma mjaft të padëmshme.