Labia Pse kruar

Arsyet pse mund të shkaktojnë kruamje labia vogla dhe të mëdha, të vendosur. Prandaj, në mënyrë që të shpëtoj të këtij fenomeni, është e rëndësishme për të përcaktuar shkakun e paraqitjes së saj. Në të vërtetë, prania e këtij simptomë mund të tregojë dhe zhvillimi i sëmundjeve veneriane.
Çfarë është kruarje Labia?
Kruhet është një fenomen i pakëndshëm, e cila është e shoqëruar zakonisht me ndjesi shpimi gjilpërash, djegur. Dalja e tij është rezultat i acarim të mbaresa nervore. Ndërsa stimul është një histamine ndërmjetës.
Në shumicën e rasteve, jo vetëm kruarje serbia, por nga ana e kuqe. Në vende të shkaktuar shpesh shfaqen gërvishtjet, plagë dhe të çara.

Pse e bën atë të kruhet labia?
Shfaqja e labia itchy më së shpeshti shkaktohet nga arsyet e mëposhtme.

 • Vulvë meta higjienës. Po, mjaft shpesh, shkaku i kësaj simptomë të pakëndshme mund të jenë të brendshme sintetike, të parregullt podmyvaniya përzgjedhje të pahijshme do të thotë higjienën intime.

 • Një reaksion alergjik ndaj një stimuli të jashtëm.

 • Përdorimi i antibiotikëve.

 • Sëmundja transmetohet nëpërmjet kontaktit seksual - herpes, trichomoniasis. Në mënyrë tipike, kruhet me përjashtim të rasteve të tilla ka edhe dhimbje në vezore, skuqje e mukozën e vaginës, paraqitja e sekrecioneve.

 • Çekuilibër hormonal në trup që janë rezultat i pranisë së çrregullimeve të tilla si diabeti, hipo - apo funksion hiper e gjëndrës tiroide.

 • Situata të vështira, e çuditshme si ajo mund të tingëllojë, në disa raste, mund të jetë shkaku i kruarje serbia.

 • Vagina dysbiosis. Siç e dini, vagina normale përmban bakteret që përbëjnë florën e saj. Rritja e fortë në numrin e mikrobeve patogjene shkakton të sëmundjes, e cila është e shoqëruar me kruarje.


 • Gjithashtu Labia mund të shkaktojnë kruamje dhe gjatë shtatzënisë, të cilat mund të jenë të lidhur me ndryshimet në nivelet e hormoneve. Megjithatë, është mirë që të konsultoheni me gjinekologun tuaj.
  Si të sillemi nëse Labia kruarje?
  Nëse një grua serbia papritmas fryrë dhe të qeres, është parë e nevojshme për të parë një mjek për të krijuar shkaqet e këtyre simptomave. E vetmja gjë që një grua mund të bëni për të lehtësuar mirëqenien e tyre, është që të kalojnë një vulvë tualet përdorur produkte neutrale higjienike.

  Në rastet kur serbia filloi të kruar pas seksit duhet të fshihen sëmundjet seksualisht të transmetueshme që janë të instaluar lehtë duke përdorur analiza.