Rrethprerja Labia

Ashtu si synetin e meshkujve, rrethprerja femër ekziston labia. Kjo kirurgji plastike është mjaft e zakonshme tani. Tregues për kirurgji është madhësia e madhe e minora Labia. Në kushte normale ata mbyllën labia të madhe për të shmangur marrjen e infeksionit nga jashtë. Arsyeja për fshirje mund të ketë ndonjë mangësi të penisit, të lindur ose të fituar, për shkak të cilat një grua ndjen një siklet moral apo fizik.

Operacioni me zvogëlimin e labia të femraveKirurgji më e zakonshme për të korrigjuar asimetri e serbia dhe për të zvogëluar madhësinë e tyre. Para operacionit pacienti është i nevojshëm për të kaluar testet dhe për të vizituar një gjinekolog. Operacioni me zvogëlimin e minora Labia është bërë një ditë, pas disa orë pas operacionit gruaja mund të shkojnë në shtëpi.

Procedura e përcaktuar pas ose javë para menstruacioneve. Rrethprerja operacion në buzët seksuale zgjat rreth 15 orë. Çdo gjë është bërë nën anestezi lokale, gruaja nuk ndjeni ndonjë dhimbje. Qepje imponuar një material të veçantë, e cila në mënyrë të pavarur të zgjidhë. Scars pas kirurgji mbetet. Gjithashtu në disa vende praktikuar rrethprerjen labia të plotë.


Rekomandimet grua pas kryerjes së operacionit

Labia clipped mund të bymehet, sepse pas gruaja operacioni duhet përgjumësi të paktën dy ditë e para. Ënjtje saj është 4-5 ditë. Ajo duhet gjithashtu të jenë të përpunuara permanganat seams kalium, përdorni fshin pas përdorimit të tualetit, lyej nyjeve krem ​​antiseptik.

Brenda dy muajve duhet të heqin dorë nga pishinë, sauna, mos e përdorni tampona, kufizojnë ushtrimin dhe seks, nuk veshin mbathje sintetike ose të brendshme që më të vogla, të monitoruar nga afër higjienës intime. Vëmendje duhet t'i kushtohet seams mbi buzët gjenitale, ata nuk duhet të laget dhe më të mirë të mbuluar ato me fshin sterile.


Si para çdo operacioni plastik duhet urtësi të marrë në konsideratë nevojën për këtë procedurë. Është e domosdoshme për shëndetin e grave, ose vetëm për qëllime estetike.