Swabs mjekësore kineze

Disa nga zonjat sot krenohet me shëndetin e grave të shkëlqyera të. Në më të mirë, shumë kanë për të vazhdimisht të kandidojë për mjekët, shërimin e inflamacionit dhe "problemit" të tjera. Më keq, kur ajo embarks në kursin e saj, duke shpresuar se "kjo do të kalojë", dhe problemet përfundimisht drejtimin çojë në rezultate tragjike - një sëmundje serioze dhe madje edhe shterpësinë. Por edhe në këtë rast, të gjithë nuk është e humbur dhe shumë shpesh situata mund të korrigjohet duke përdorur swabs mjekësore kineze.

Swabs vaginal kineze - që ne duhet të dimë?


Menjëherë duhet theksuar se swabs kineze gjinekologjike nuk janë të drogës, megjithatë, i trajtojnë ata të gjithë të njëjtën gjë më të mirë për të filluar pas konsultimit me doktorin tuaj. Ajo nuk është më e nevojshme për të drejtuar spitalet, kryerjen emërimet pafund dhe duke marrë injeksione, pikoj, banja dhe procedura të tjera si gratë kineze tampona, sipas prodhuesit, përdoret me sukses për të trajtuar shumë sëmundje të sistemit riprodhues femëror dhe parandalimin e tyre. Dhe, e rëndësishmja, ata janë në dispozicion dhe të lehtë për t'u përdorur, trajtohen ato mund të përdoren në shtëpi, në një mjedis të përshtatshëm dhe të rehatshme.

Ato përfshijnë provuar vetëm përbërësit natyral, ekstrakte bimore, janë përdorur për mijëra vjet në mjekësi kineze, angjelika, resins pemë dragon, kamfor borneyskoy, jargavan dhe shumë të tjerë.

Swabs kineze - dëshmi


Tamponin terapeutike për gratë është e rekomanduar për të përdorur sëmundjet e mëposhtme:

 • Endometrioza;

 • erozioni i qafës së mitrës;

 • inflamacion i;

 • inflamacion tjetër të organeve të legenit;

 • candidiasis (infeksion maja);

 • vaginitis e origjinave të ndryshme;

 • sëmundjet, sëmundjet seksualisht të transmetueshme. Klamidia, Trichomoniasis, etj etj;

 • infertilitetit;

 • vaginë dysbiosis;

 • Çrregullime menstruale;

 • hemorroide.


 • Përveç kësaj, besohet se swabs mjekësore grave të ndihmojë të rregulluar ekuilibrin hormonal, të ruajtur bukurinë natyrore dhe të rinjtë, lehtësimin e dhimbje koke, lehtëson gjendjen emocionale të grave gjatë menopauzës, nxisin rigjenerimin e indeve dhe të ketë një efekt antioxidant.
  Për të parandaluar swabs mund të përdoret kur ekziston rreziku i rënies në organizmat vaginë patogjene: pas seksit të pambrojtur, duke vizituar pishina, sauna, plazhet.

  Tamponin kineze - përdorimi


  Gratë që e hasura parë me këtë produkt, një pyetje e natyrshme pyetja: se si të përdorin tamponin kineze?
  Tampon duhet të futet në vaginë në një thellësi prej 7 cm duar të pastra menjëherë pas hapjes së pakos, të lënë për tre ditë, të hyjë në vijim jo më herët se 24 orë pas ai i mëparshmi. Në qoftë se ju përdorni duhet të ndiqni disa udhëzime:

 • Ju nuk mund të përdorni tampona gjatë menstruacioneve;

 • në rastin e alergjive duhet që menjëherë të largojë tampon;

 • gratë me thatësi vaginale para se të hyjnë rekomanduar për të mbajtur shtupë për një minutë në ujë të ngrohtë zier;

 • gjatë trajtimit nuk duhet të jenë seksualisht aktive;

 • Sigurisht Standard profilaktike përbëhet nga 1-2 tampona, mjekësore - 4-12.


 • Për shkak se ata janë të bazuara vetëm përbërësit ekologjike bimore tamponin kineze kanë praktikisht nuk ka contraindications dhe efektet anësore. E vetmja arsye pse ju nuk mund të përdorni tampona, kanë ndjeshmëri individuale të bimëve të përfshira në përbërjen e tyre.

  Rishikimet e efektivitetit të tamponin ndryshme dhe madje edhe kontradiktore, që nga efekti i vendimit individuale dhe madje edhe subjektiv, kështu që të përdorin ato duhet të merren me kujdes dhe me qëllim.