Electrophoresis lidasa

Përdorimi i drogës në gjinekologjisë lidasa shkak të ndikojë direkt në thelbin kryesor të drogës - hialuronidiazës. Hialuronidiazës - një enzimë që prishet komponentë të ndërmjetme të indeve lidhës - acid Hyaluronic. Prandaj, veprimi kryesor farmakologjik i drogës është për të rritur pėrshkueshmėrisė enëve të gjakut dhe indeve, duke lehtësuar lëvizjen e lëngjeve në hapësirat intersticiale, zbutjen plagët. Për shkak të lidasa tillë veprimit në gjinekologjisë tregohet shpesh për trajtimin e mbështjelljes në tubat fallopiane.

Mbështjelljes janë formimi rubtsepodobnыe i indeve lidhës, pra, një mënyrë e trajtimit është qëllimi lidasa. Proceset bashkim mund të shkaktojë shterpësi në femra. Sot, ka dy mënyra për të trajtuar proceset ngjitës - kirurgjikale dhe konservatore. Natyrisht, mënyra më efektive dhe më e shpejtë është operacioni, me solderings shprehura me forcë të prodhojë autopsi e tyre. Megjithatë, kjo metodë nuk është gjithmonë efektive në relapsing procesin inflamator. Është për këtë arsye shpesh përdorin trajtim kompleks konservativ, i cili përfshin ndikimin mbi spikes tashmë të formuar dhe parandalimin e inflamacionit, për shkak të cilat më shpesh spikes ndodhin. Një metodë e trajtimit konservativ është përdorimi i enzimeve dhe lidasa fakultative.

Lidasa - një origjinë shtazore të drogës, të izoluar nga testise të bagëtisë. Që nga ajo është më e fiziologjike në origjinë, trajtimi masiv dhe i zgjatur mjekësor të efektet e saj anësore do të jetë më i ulët në krahasim me kimioterapi.

Lidasa Aplikimi në gjinekologji


Metoda më e shpeshtë e administratës është electrophoresis lidasa - fizioterapi në gjinekologji, në të cilën një substancë është dorëzuar direkt në organet e prekura. Electrophoresis - një ndikim gjithëpërfshirës DC dhe hyjnë provë me ndihmën e drogës. Ky kombinim unik i metodës së butë të influencës dhe ndikimit, droga të administruara në doza minimale, pa përfshirjen e sistemit të tretjes, anashkaluar gjakut dhe limfatike, drejtpërdrejt në zonën e prekur.

Gjithashtu shpesh lidasa në gjinekologjisë është përdorur në formë të supozitorëve, që përdoret për trajtimin e infertilitetit cystitis dhe ynterstsyalnoho Tubali-peritoneal. Lidasa në formë të injeksioneve përdorur më shpesh në gjinekologjisë dhe kryesisht drejtpërdrejt gjatë operacionit. Në efekt nënlëkurës e medikamentit është 48 orë.
Lidasa Aplikimi në gjinekologji më efektive në fazat e hershme të sëmundjes - pas inflamacion mëparshëm legenit, adnexitis, salpinhitov, Endometrioza, kirurgji. Megjithatë, sigurisht kronike pengim Tubali për shkak të sëmundjes para se të trajtimit lidasa dobishme në kombinim me terapi fizike dhe dietë.

Shpesh trajtimin e sëmundjeve gjinekologjike duke përdorur tampona lidasa, vaj dimexide Vishnevsky. Në këtë rast lidasa përmirëson thithjen e drogës.
Duhet të theksohet se inflamacion akut infektive është një contraindication lidasa përdorin në gjinekologji, si alergji të drogës, marrja e estrogjenit shoqërues, hemorragji të kohëve të fundit, prodhimin e qumeshtit, dhe shtatzënisë. Emërimi i drogës është e rekomanduar për të provuar për ndjeshmëri ndaj hyaluronidase, injektuar intradermal 002 ml hijalouronidazë dhe vlerësojnë testin.

Dhe më e rëndësishmja - në çdo rast për ndonjë sëmundje, konsultimit të nevojshëm të kualifikuar - dhe përdorin lidasa specialist në gjinekologji vetëm pas emërimit të tij.