Çantë bariut në gjinekologji

Përdorimi efektiv i mjekësisë tradicionale është e pamohueshme, provuar dhe testuar në mënyrë të përsëritur më shumë se një brez. Në të vërtetë, në ditët kur nuk ka pasur antibiotikë dhe ilaçe të tjera moderne, bimeve gratë trajtohen me sukses dhe nuk ishin as në dijeni të sëmundjeve të tilla me të cilat ballafaqohen të seksit të drejtë deri më sot.
Një mund të anullojë këtë sëmundje zhgënjyes trendin e sistemin riprodhues të femrës në mjedisin e keqe dhe ritmin e jetës, por nuk mund të injorojë faktin se ne kemi harruar se çfarë është një thesar tepër i çmuar, dhënë për ne nga natyra. Këto janë bimë që janë në gjendje për të ndihmuar një grua të përballen me shumë sëmundje të pa dëmtuar trupin tuaj. Një shembull i gjallë i çantë gra barishte-së, falë vetitë e saj kurative, mund të përdoret gjerësisht në gjinekologji.


Përdorimi i çantë bariut në gjinekologjiÇantë Shepherd - një fabrikë vjetore, i thjeshtë, kështu që jetojnë kudo, blooms gjithë verës deri në fund të vjeshtës. Ajo ka një rrjedhin ulët deri 50 cm, lule të mëdha të bardhë dhe fruta në formë të një trekëndëshi përmbysur, e cila ngjan një qese.
Të gjitha pjesët e bimës janë po aq të dobishme, ato përmbajnë sasi të mëdha të vitaminës C, alkaloide, minerale, komponimet organike komplekse, vaj. Por kërkesa më e rëndësishme e vitaminës K, i cili përcakton vetitë kryesore terapeutike të bimëve çantë bariut.
Paraardhësi ynë e dinte se çantë me bariut mund të zgjidhin shumë probleme, duke filluar me ciklin menstrual për të ndaluar gjakderdhje pas lindjes së fëmijës.

Le të konsiderojmë për sëmundjet gjinekologjike të cilat mund të jenë të dobishme për këtë fabrikë.

  • Patjetër do të ndihmojë në çantë bariu bari i gjatë menstruacione, të parregullta dhe të ndryshme sekrecionet bollshme. Kur zbatohet siç duhet mund të normalizohen ciklin dhe për të zvogëluar numrin e gjakut dedikuar për minimum fiziologjik.

  • Ju mund të përdorni këtë fabrikë pas lindjes. Provuar shkencërisht se kuletës Shepherd është efektive për gjakderdhje pas lindjes, sidomos nëse lindja ka qenë e vështirë, me fraktura të shumta dhe çrregullimeve. Përveç kësaj, bimore redukton humbjen e gjakut, ajo është e dobishme për të gjitha organet dhe sistemet, duke përkrahur imunitet dhe duke siguruar efekt analgjezik.

  • Çantë Shepherd me Endometrioza - një fitore të fitojë. Me kosto të ulët me pa efekte anësore - një hormoneve alternative të denjë.


  • Kjo nuk është një listë e plotë e sëmundjeve që janë të shërueshme me sukses duke përdorur këtë fabrikë pakërkues. Çantë e vetmja Shepherd rreptë Contra - është përdorimi i saj gjatë shtatzënisë nuk është e rekomanduar për hemorroide, thrombophlebitis dhe shtetit hypercoagulable.