Mud në gjinekologji

Në trajtimin e sëmundjeve të gjinisë femërore të tilla si metodë fizioterapia baltës, e përdorur nga lashtësia dhe ka provuar vazhdimisht efikasitetin e saj. Dirt në gjinekologji përdoret me sukses në shtetet e mëposhtme:

 • inflamacion të mitrës, vaginës, shtojca;

 • sëmundje ngjitëse në legen;

 • infertilitetit tek gratë fillore dhe karakterit të mesëm;

 • Çrregullime menstruale;

 • çekuilibër hormonal.


 • Sëmundjet Efikasiteti baltë gjinekologjike


  Baltë Efektiviteti në gjinekologji është dhënë nga aktivitet të lartë biologjik të barnave që janë pjesë e një fëlliqur përdorur. Thekshëm direkt në gjak, këto komponime të kenë ndikim brenda trupit, ndikojnë në gjëndrat endokrine, të zvogëlojë dhimbjen, eliminimin e inflamacion.

  Në mënyrë për të trajtuar tampona gjinekologjike baltë përdoren për aplikim vaginale dhe të zorrës së trashë. Kjo metodë siguron thithjen e menjëhershëm të substancës aktive përmes mukozën e vaginës ose rektumit dhe rrjedhin direkt në gjak.
  Rishikimet e baltës në gjinekologjisë nga pacientët dhe mjekët e tyre flasin për përmirësimin e shëndetit të grave në 75% të rasteve. Në rregullimin e statusit hormonal dhe imunitar, duke eliminuar simptomat e inflamacionit, rivendosur funksion riprodhues, i poshtër dhe rritjen e trupit të përgjithshëm.

  Kundërindikimet baltë
  Për fat të keq, jo çdo grua mund të përballojë baltë. Kjo nuk është në lidhje me komponentin financiare, edhe pse kjo është e rëndësishme. Në baltë ka contraindications.

 • Së pari, është çdo sëmundje në fazën akute, inflamatore, infektive, virale.

 • Së dyti, në çdo rast nuk trajtojnë baltë gratë, i cili është i dyshuar ose tashmë tumorit onkologjisë në histori.