Qirinj gjinekologjike

Për trajtimin dhe parandalimin e sëmundjeve të grave, sot ka shumë forma të ndryshme e dozimit, duke përfshirë qirinj gjinekologjike, kanë një spektër të gjerë të veprimit.
Qirinj janë të zorrës së trashë (për kontributin në zorrën e trashë) dhe vaginale. Kursi i trajtimit është tre deri në dhjetë ditë. Qiri shpesh administruar në natën para se të shkojnë në shtrat, të paktën dy herë në ditë. Për trajtimin e sëmundjeve të caktuara, janë të llojeve të ndryshme të supozitorëve. Konsideroni ato më të zakonshme.

Lista e qirinj gjinekologjike  • Heksykon - caktuar shpesh për të trajtuar një sërë problemesh, por më së shumti ajo është e përshtatshme për parandalimin e sëmundjeve të tilla si trichomoniasis, ureaplasmosis, klamidia. Të gjitha sëmundjet, sëmundjet seksualisht të transmetueshme, me marrëdhënie të pambrojtur të trajtuar qirinj Heksykon. Komponenti kryesor i drogës - bihlyukonat hloroheksydyna, ka ndikim lokal antimicrobial dhe antivirale.

  • Nystatin - qirinj për të trajtuar mëllenjë. Ato të ngjashme, por përgatitjet më të shtrenjtë që përmbajnë të njëjtin përbërës aktiv - Polizhinaks, neomycin, Terzhinan. Këto qirinj janë përshkruar shpesh për mëllenjë kronike korrente, sepse Candida është duke shkaktuar asnjë varësisë Nystatin.

  • Bifidumbacterin - pas trajtimit me antibiotikë në rast të ndonjë devijimi në sfond hormonal, fillojnë të dominojnë në vaginë ose spore të kërpudhat Candida ose Gardnerella në sasi të larta. Në mënyrë për të balancuar bilancin e tyre, përdorin qirinj gjinekologjike për të rivendosur microflora përmbajnë bakteret e dobishme.

  • Betadine - Gjinekologjike këto qirinj janë përdorur si Antagonistëve antibacterial dhe antivirale. Ata kanë një gamë të gjerë të veprimit në patogjene të ndryshme, përveç bacileve Koch-së.