Masazh gjinekologjik në solderings

Ka shumë teknika, por kryesore teknikë masazh gjinekologjike masazh kundër vetëm një prej mbështjelljes. Masazh gjinekologjik në solderings ndikim jo vetëm direkt në aparatit gjenital femëror, por edhe në të gjithë organizmit. Një ndikim i tillë është pozitiv.
Efektet e masazh
Në seancat e para që ju do të ndjeni dhimbje si sistemi nervor periferik reagon ndaj këtij lloji të eksitim. Megjithatë, me kalimin e kohës dhimbja do të ndalet, dhe trupi do të prodhojë disa përshtatje në lëvizje gjinekologu. Pas masazh e parë barkut me solderings përmirëson qarkullimin e gjakut në muskujt e legenit, plagë venoz pezëm.

Ky lloj i veprimit do të ndodhë me disa fuqi, si mjeku duhet të bëjë lëvizje aktive dhe të fuqishme për efikasitetin e procedurës. Thelbi i kësaj është që të ngjitet më të zhvilluara në gratë, më shumë pushtet për të vepruar gjinekolog. Ngjitet Masazh ka një efekt pozitiv mbi pamjen e barkut, duke e bërë lëkurën të butë dhe i përkulshëm. Gjatë një masazh legenit larg qelizat e vdekura e veshje e guaskës.
Contraindication
Megjithatë, ka një numër të contraindications për ndikim të tillë në trupin e femrës:


  • inflamacion gjenital i organeve pelvike shkaktuara nga infeksioni;

  • vaginismus;

  • contraindication sidomos mprehtë dhe absolute është erozioni i qafës së mitrës;

  • Variçe në vaginë - është gjithashtu një sinjal "ndaluar" për ata që planifikojnë të shkojnë për një masazh në solderings;

  • menstruacioneve - është, siç e dini, contraindications përkohshme;

  • sëmundje të tjera të ndryshme të sistemit riprodhues.


  • Në çdo rast, gjinekologu duhet t'ju këshillojë mbi efektet e mundshme, si dhe për contraindications personale.