Gardasil - Steriliteti

Mos të pushojë pasion për vaksina, e cila është ofruar për të futur gratë dhe vajzat që nga mosha nëntë. Zhvillimi i drogës në 90 vitet e mjekëve amerikanë të përfshirë. Ky medikament ka për qëllim luftimin e kancerit të qafës së mitrës dhe papillomavirus njeriut. Siç e dini, nga kanceret e sistemit riprodhues femëror vret një numër të madh të grave të të gjitha moshave.
Gjithashtu, përdorimi i vaksinës në vajzave 9-11 vjeç është e këshillueshme nga pikëpamja se në këtë moshë, përpara fillimit të aktivitetit seksual, trupi ende të panjohura me virusi lyth njeriut, dhe kjo mund të jetë e mbrojtur në këtë mënyrë.

Gardasil - të cilat janë efektet anësore?


Udhëzimet të drogës mund të gjendet pas efekte anësore, të cilat mund të shkaktojnë të drogës:

 • dhimbje koke, të dridhura, i dobët, sindromi Guillain-Barre;

 • të vjella, vjellje, shoku anafilaktik dhe bronchospasm, urtikaria e pazakontë;

 • dhimbje në gjymtyrë, skuqje në vendin e injektimit.


 • Gardasil - a ka ndonjë contraindications?


  Në asnjë contraindications dhe shumë shtete në të cilat vaksina është e papranueshme. Kjo koagulimit të gjakut - trombocitopenia, hemofilia dhe një ndjeshmëri të lartë për komponentët e drogës, e cila është e pamundur të dihet se çfarë një vaksinë do të futet.

  Gardasil - efektet e vaksinimit


  Që nga futja e kësaj vaksine është i pafajshëm? Pas studimeve të pavarura të kryera në mbarë botën u bë e qartë fakti tronditës - drogës jo vetëm shëron, por edhe përkeqësohet gjendja e grave në trup i cili është tashmë papillomavirus, por në një shtet joaktiv.
  Pasi virusi lyth vaksina është aktivizuar dhe pasojat janë të paparashikueshme. Steriliteti - nuk është gjëja më e keqe që mund të ndodhë për një grua të cilët ranë dakord të vaksinimit. Famshëm dhe invalidor dhe vdekjet. Ne e dimë se vajzat e reja janë diagnostikuar "kulm" për arsye të panjohura. Ndërsa të gjitha këto fakte shndritshëm nuk njihen zyrtarisht, dhe Brain vendas aktivisht zbatimin e vaksinës në masë, duke iu referuar studimeve tashmë këtu.

  Edhe pse mjekët dhe të hedhur poshtë thashethemet se Gardasil shkaqet e infertilitetit, por siç e dini, tym pa zjarr. Në vende të ndryshme të Evropës dhe në Amerikë, këtu dhe atje dalin të gjithë informacionin e ri në lidhje me efektin negativ të drogës.
  Çdo njeri është përgjegjës për shëndetin e tyre dhe para se të marrin këtë hap të rëndë, ju duhet të peshojnë me kujdes rreziqet dhe përfitimet e një vaksinë të tillë me zë të lartë. Sidomos kur është fjala për vajzat mbajnë për të cilët diagnoza - infertilitetit, tingëllon si një fjali.