Thithat e flokëve

Disa gra me kujdes fshehur faktin se ata të rriten flokët në nipples, duke u përpjekur për të humbur "vegjetacionit" të gjitha mënyrat e mundshme. Sigurisht, ju mund të kuptoni këtë pozicion, sepse zemrat e grave - nuk është vetëm autoriteti i caktuar për pleqsh. Por pjesa më erotik të trupit të femrës, e cila luan një rol të rëndësishëm në perceptimin estetike të grave seksit të kundërt. Prandaj rriten flokët rreth nipples të bëhet një problem i vërtetë që krijon një kompleks inferioriteti dhe vështirësitë në jetën personale.

Ne nuk do të "shkojë" nga vështirësitë dhe të përpiqet për të kuptuar se çfarë shkaku i flokëve nuk është vend aq karakteristike për ta.

Pse flokët dalë rritet?Çdo vajzë e shqetësuar në lidhje me paraqitjen dhe shëndetin e gjirit, e cila është mjaft e logjikshme, duke marrë parasysh të gjitha nivelin e përgjegjësisë besuar në atë zyrë. Shfaqja e flokëve rreth nipples e femrave nuk do të shkojë pa u vënë re. Kështu trupi është duke u përpjekur të përcjellë se ka pasur dështime të caktuara që kërkojnë masa urgjente.
Shkaku më i zakonshëm i flokëve në nipples e grave janë hormonal, zakonisht i pranishëm në androgens femra trupit, me kusht që, për çfarëdo arsye rritet, nga pamja e jashtme duket si një e ngritur "bimësi".

Në këtë drejtim, çdo grua që u përball me këtë problem, ju duhet të shihni një specialist, testuar për hormonet dhe në bazë të rezultateve të filluar trajtimin.
Ka edhe një tjetër arsye pse rriten flokët rreth dhe nipples. Kjo rrit ndjeshmërinë e receptorët androgen, e cila është shkaktuar nga një predispozicion gjenetik. Në këtë rast, problemi estetik mund të zgjidhet në zyrën e cosmetology.

Çfarë ndodh nëse dalë në një grua e flokëve në rritje?Varësisht se çfarë ishte shkaku kryesor i rritjes së flokëve padëshiruar, dhe metoda të ndryshme të që kanë të bëjnë me fenomenin e tillë unaesthetic.

Pra, në qoftë se shkaku i flokëve - një shkelje e hormonal, ndërsa mjeku i caktuar terapi të veçantë hormonal.
Në qoftë se hormonet janë normale, atëherë trajtimi është e nevojshme. Që në këtë rast nuk është një kërcënim për shëndetin. Një tipar jo për të dhënë shqetësim të jashtëm, ju mund të përpiqet për të shpëtoj prej tij. Për kohëzgjatjen e efektit të flokëve metodat heqjen ndryshojnë nipples:

  • Metoda e vjetër dhe provuar të hequr flokët e padëshiruar me piskatore. Por ajo ka disa të meta. Së pari, procedura e tërhequr mund të jetë shumë e dhimbshme, dhe së dyti, efekti i procedurës do të jetë jetëshkurtër. Nja dy javë qime padëshiruar në të dalë të shfaqet përsëri.

  • Krem për heqjen e flokëve. Moderne alternative rroje dhe rroje makina. Krem penetron lëkurës dhe ndikon në bosht e flokëve, duke dëmtuar strukturën e saj. Pastaj flokët lehtë pastrohen sfungjer të zakonshëm. Përdorimi i kujdesshëm ky mjet i nevojshëm për ata që kanë lëkurë shumë të ndjeshme dhe një prirje të madhe për reaksione alergjike.

  • Elektrolizë heqja e flokëve dhe depilim. Të dyja metodat japin rezultate të mira dhe efekt afatgjatë, por mjaft e dhimbshme.

  • Me elektrolizë Problemi padëshiruar e flokëve është zgjidhur një herë dhe për të gjithë.

  • Një çift i sesioneve të lazer heqjen e flokëve do të shpejtë dhe të sigurtë të harrojmë për padobishme "bimësi".

  • Pas konsultimit mammologist mund të përdorin metoda moderne dhe radikale e heqjes së flokëve - photoepilation.