Alum - përdorimi në gjinekologji

Alum zhzhennыe përdorur gjerësisht si një ilaç tradicional dhe popullit potions të ndryshme. Mjekësi zyrtare përdor alum si një mjet astringent dhe të djegurit, për shembull, për të ndaluar gjakderdhje dhe tharje plagët. Në mjekësinë popullore, kjo do të thotë një gamë shumë të gjerë të aplikacioneve.

Si përdoret shap në gjinekologjisë?


Varg është përdorimi mjaft të gjerë të amonit, veçanërisht me përdorimin e shap në gjinekologji. Alum - një minerale terapeutike që nxisin shërimin e plagëve dhe irritations heqjen, anti-inflamator dhe pronat antifungal. Alum zhzhennыe në gjinekologji është përdorur si një zgjidhje të ujit për ujitje, larje, kremra, ujitje dhe swabs muret vaginale.

Kur zgjidhja e qafës së mitrës Erozioni është përdorur për ujitje, kryerjen e kurseve të dy javë me një pushim prej 10 ditësh. Kur sëmundjet fungale dhe nxitëse fshihen zgjidhje shap brenda murit vaginal dhe vulvë. Got aplikim shap alyumokalyevыe në gjinekologji dhe si një mjet për shërimin në periudhën postoperative, gjatë heqje e vaginës.
Në manifestimet e para të mëllenjë që shumë gra ndodh në imunitet të ulët dhe abuzimit të microflora natyrore e vaginës, douching mund të ndihmojë një zgjidhje të dobët të shap. Alum mund të shkatërrojë kolonitë Candida dhe për të parandaluar përhapjen e tyre.

Në përgjithësi shap bollshme ushqimore janë përdorur mjaft gjerësisht në gjinekologji, sëmundjet inflamatore, dhe në acarim, kruarje, erë të pakëndshme dhe shkarkimin e lidhur me infeksionet fungale të llojeve të ndryshme. Disa gra përdorur alum për të ngushtuar vaginë pas aktivitetit dorëzimit apo kirurgji. Para se të përdorni amoniak këshillueshme që të konsultoheni me një ekspert në temën e reaksioneve alergjike dhe dozen.