Vobэnzym në gjinekologji

Vobэnzym - një droge që ka në trupin e femrës dhe rivendosjen efekt tonik. Trajtimi i përbërë nga enzimeve dhe enzimeve që kanë pronat për të rritur mbrojtjen imunitar, pengojnë inflamacion, përmirësimin e qarkullimit të gjakut, eliminimin e ënjtje dhe njom indet me oksigjen. Kjo Vobэnzym - ilaçe pretenduar në gjinekologji.

Aplikimi Vobenzymu në gjinekologji


Nuk Vobэnzym një përgatitje për vetë-trajtimin. Ajo është përdorur në trajtimin për të rritur veprimin e barnave të tjera dhe parandalimin e efekteve negative në pritjen e tyre.


 • Enzime që janë pjesë Vobenzymu kanë shprehur efekt protovootechnoe, qelizat përgjegjëse për mbajtjen e lëngjeve në organet dhe indet ndarjen.

 • Vobэnzym në gjendje për të zbutur dhimbjen duke bllokuar elemente biologjikisht aktive që shkaktojnë dhimbje.

 • Një tjetër Vobenzymu e rëndësishme cilësia e - ajo parandalon rritjen e indit lidhor në organet e prekura nga pezmatimi, që do të thotë se ata nuk formojnë adhesions.


 • Në këtë drejtim, Vobenzymu kryesore fushëveprimi Gjinekologjike - commissural proceset që ndodhin në inflamacion grave në sistemin urogjenital dhe ndërhyrjeve kirurgjikale.

  Vobэnzym në gjinekologji në solderings


  Procesi aktiv ngjitës karakterizuar nga kushtet e mëposhtme:

 • inflamacion të vaginës - vaginitis;

 • Sëmundje qafës së mitrës kanali i qafës së mitrës - cervicitin;

 • inflamacion në mitër - endometritis;

 • sëmundjet e shtojca mitrës dhe vezoret (salpingjitit, oophoritis);

 • përhapja e indeve Endometrioza jashtë mitrës (Endometrioza);

 • Kirurgji në zonën e legenit.


 • Kështu, një tregues i drejtpërdrejtë për përdorimin e drogës Vobэnzym janë:

 • Steriliteti në lidhje me pengimin Tubali shkaktuar nga mbështjelljes;

 • Çdo inflamacion akut dhe kronik në gjinekologji;

 • pozamatkovi historinë abortim spontan dhe të shtatzënisë;

 • Periudha postoperative.


 • Si terapi mirëmbajtjes Vobэnzym obligim për çrregullime hormonale, rrjedhjen e ulët të gjakut periferik në enët e vogla, predispozitë për trombozë. Në të njëjtën kohë ajo kalon terapi bazë antibiotik, hormonal dhe drogë anti-inflamator, fizioterapi.
  Trajtimit Vobэnzymom, nëse gjinekologu ndryshe caktojë së paku 3 muaj deri në 15 kapsula në ditë, e ndarë në 3 doza.