Lartë Hormoni - Shkaqet

Hormoni është prodhuar nga rritja Hipofiza dhe zhvillimin e gjinjve dhe të prodhimit të qumështit për të gji një fëmijë. Ajo gjithashtu ndikon në aftësinë riprodhuese të grave dhe burrave. Dhe me një rritje të të gjithë hormoneve vuan sistemit riprodhues.

Hormoni - arsyet për rritjen e nivelit të hormoneve • Një nga arsyet pse u rrit Hormoni është normale - një shtatzëni. Në qoftë se mjekët duhet të kuptojnë se pse Hormoni të lartë në rezultatet e analizave - në radhë të parë, ai e pyet gruan për një shtatzëni të mundshme apo testimit Mirësjelljes për praninë e saj.

 • Fiziologjikisht, Hormoni ngritur të mbetet e tërë gjatë laktacionit.

 • Për të rritur nivelet e Hormoni mund të krahasohen gabimisht drogës hormonale kontraceptive, droga që janë përdorur për të trajtuar sëmundje ulcera peptike, hipertension, tranquilizers dhe ilaqet kundër depresionit.

 • Nivele të larta të Hormoni mund të jetë aplikimi i drogës.

 • Edhe stresi apo stimulim dalë gjatë seksit rrit nivelet e Hormoni, dhe kjo duhet të merret parasysh në analizën.


 • Pse tjetër mund të rritet Hormoni - shkaqet


  Ka një numër të sëmundjeve në të cilat u rritën nivelet e Hormoni. Këto përfshijnë:

 • lezione hypothalamic (nëse tumoret tuberkulozi, çrregullime kardiovaskulare qarkullimit të gjakut, tumoret pas terapisë rrezatuese);

 • Sëmundje hipofizës (nëse cysts, tumoret, veçanërisht prolaktynome);

 • sëmundjet e organeve të tjera dhe sistemet (vezoret polycystic, hypothyroidism, dështimi i veshkave, kesh, prostatitis kronike në meshkuj, dështimi i veshkave gjëndra, tumoret эstrohenvыrabatыvayuschye, traumave gjoks).


 • Ajo duhet të jetë një diagnozë të plotë dhe të identifikojnë arsyet pse Hormoni ngritur, sepse ajo ndikon në mënyrën se si për të trajtuar hormon dhe sëmundje në rritje e cila ka shkaktuar atë. Por ka hyperprolactinemia idiopatike, rritja Hormoni kur arsyeja dhe nuk mund të zbulojë.