Llojet e labia

Të gjitha gratë e mori natyrën i ndryshëm e të dhënave të jashtme dhe, natyrisht, kjo vlen edhe për organet riprodhuese. Në secilin prej seksit të drejtë llojeve të ndryshme serbia. Disa janë mjaft të kënaqur, ndërsa të tjerët vuajnë nga siklet psikologjik dhe fizik, dha formën e tyre të parregullt.

Labia Llojet mëdha femër


Forma e labia përcaktuara edhe në utero. Por gjatë jetës mund të jetë subjekt i ndryshimeve të rëndësishme, dhe të vogla. Large Labia - një dele gjatësor i lëkurës që zakonisht mbyllet hendekun gjinor dhe një cik vogël në mjedisin e jashtëm agresiv. Ngjyra e lëkurës mund të jenë të ndryshme - atë individualisht për çdo grua.

Si e tillë, llojet e Majora serbia nuk është i klasifikuar. Vetëm janë madhësia normale dhe trashësi, asimetrike ose të pazhvilluara nuk janë qasje në afërsi të vulvë.

Llojet minora Labia në gratë


Më shumë opsione strukturë është në minora Labia, ndryshe nga të mëdha. Normalisht ata janë të hollë (5 mm) çarë folds e lëkurës, mukozën lëvizin në dhe së bashku. Buzët pranë klitoris të ndarë në mesor dhe lateral këmbët shtrihen nga maja e deri në hyrje të vaginës, duke i dhënë fund më poshtë commissure pasmë, i cili lidh ato.

E vendosur në brendësi të labia mëdha, dhe një shtet i mbyllur nuk shkojnë përtej tyre. Por kjo normë klasike, por në jetën e çdo gjë që ndodh shpesh pikërisht të kundërtën. Në disa raste devijimet nga të vërtetat është patologji, ndërsa të tjerët kanë një shans për të konsiderohet një shumëllojshmëri mjaft e standardeve.
Llojet Labia minora, ose më mirë ndryshimet e tyre të klasifikimit të mëposhtme formë:

  • Zgjatim - në maksimum që shtrihen anash madhësi prej më shumë se 6 cm. Kjo 4 shkallë; 4-6 cm tipike për klasën e 3; 2 deri në 4 cm - minora normale Labia, edhe pse shumica e grave ndjehen rehat kur nën tension kjo shumë nuk është më shumë se 1 cm.

  • Protuzyya - zero, kur në këmbë pozicion buzët e vogla nuk zgjatet përtej të mëdha; faza e parë, zgjatje karakteristike 1-3 cm; dhe e dyta - fryrë më shumë se 3 cm.

  • Edges Festonchatost - forma të barabartë ose të ndryshme gdhendur buzë, dhe i cili gjithashtu ndryshojnë në ngjyrë.

  • Hypertrophy e vërtetë - rritet në të gjitha parametrat - trashësi, palosshme, pigmentim, rrudhosje

  • Buzët Mungesa e vogla zakonisht ndodh në vajzat e reja dhe gratë me anomalitë hormonale.


  • Të gjitha Labia ndryshimet varet nga faktorë të tillë si tepricë ose mungesë e hormoneve, lindjes, humbje peshe, trauma. Nëse madhësinë dhe formën e dhënë jo vetëm shqetësim gjatë raportit seksual, por në jetën reale, janë drejtuar në kirurgji plastike.